Margit Härma

Köögiviljarikkad road

ehk Kuidas küpsetada Trooja hobust

208-leheküljeline tavaformaadis ja kõvas köites raamat

Varrak 2016


Ärge ehmuge, see raamat ei räägi hobuselihatoitudest, vaid sellest, kuidas valmistada aedvilju nii maitsvalt, et ka kõige skeptilisemad «jänesetoidu» põlgajad neid meeleldi söövad.

Kõik teavad, et aedviljad on tervislikud. Ometi söövad eestlased palju vähem köögivilja kui teiste maade rahvad. Aga pole hullu! Tervislikku toitu pakkuva kohvikuketi Mamo loojal Margit Härmal on mitmeid nippe ja kavalaid nõkse, kuidas olukorda lahendada. Kõige tõhusamaks salarelvaks on seejuures imehead maitsed!

Raamatu esimesest osast leiab lugeja toidud, kus köögivilju on lisatud roogadesse nii, et nende maitsed domineerima ei hakkaks. Teises peatükis on retseptid aedviljadega harjunud sööjatele ja kolmandas autori pere lemmiktaimetoidud. Ja siis veel valik kastmeid ja muud head-paremat.

Juurde on lisatud ka siinsetes retseptides kõige sagedamini esinevate köögiviljade tutvustused, kus leidub nii praktilisi nõuandeid kui ka Tervise Arengu Instituudi selgitusi, miks üks või teine vili kasulik on.
Toode on läbi müüdud
Ainult %1 järel
Ärge ehmuge, see raamat ei räägi hobuselihatoitudest, vaid sellest, kuidas valmistada aedvilju nii maitsvalt, et ka kõige skeptilisemad «jänesetoidu» põlgajad neid meeleldi söövad.

Kõik teavad, et aedviljad on tervislikud. Ometi söövad eestlased palju vähem köögivilja kui teiste maade rahvad. Aga pole hullu! Tervislikku toitu pakkuva kohvikuketi Mamo loojal Margit Härmal on mitmeid nippe ja kavalaid nõkse, kuidas olukorda lahendada. Kõige tõhusamaks salarelvaks on seejuures imehead maitsed!

Raamatu esimesest osast leiab lugeja toidud, kus köögivilju on lisatud roogadesse nii, et nende maitsed domineerima ei hakkaks. Teises peatükis on retseptid aedviljadega harjunud sööjatele ja kolmandas autori pere lemmiktaimetoidud. Ja siis veel valik kastmeid ja muud head-paremat.

Juurde on lisatud ka siinsetes retseptides kõige sagedamini esinevate köögiviljade tutvustused, kus leidub nii praktilisi nõuandeid kui ka Tervise Arengu Instituudi selgitusi, miks üks või teine vili kasulik on.
Tooteinfo
Tootekood R0271052
Aasta 2016
Autor Margit Härma
Kirjastus Varrak
Illustraator Lilli-Krõõt Repnau
Köide kõva
Lehekülgi 208
EAN 9789985338049
Keel eesti
Teema kokandus
Fotograaf Hele-Mai Alamaa

Kas kõik raamatud on kohe saadaval?

Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul. 

Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.


Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?

Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit.
Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu
leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest. 


Kuidas raamatud kätte saab?

Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.


Millises seisukorras on kasutatud raamatud?

Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.