Menu 2009
Rukkileib on eestlase toidulaual olnud tuhatkond aastat. Keerulistel sõja- ja näljaaegadel, kui leib oli peaaegu ainus toit, päästis see paljude elu. Leib ongi ju meie põhitoidus - kõike muud nimetame leivakõrvaseks.
Eesti Leivaliit ühendab Eesti leivatootjaid, suuri ja väikeseid, noori ja vanu tegijaid, juba kakskümmend aastat. Oleme oma missiooniks võtnud rukkileivakultuuri edendamise ja arendamise. Alates 1998. aastast korraldame oktoobri teisel nädalal leivanädalat, mille raames toimuvad üritused üle kogu Eesti. Leivanädalatel oleme põhitähelepanu suunanud eeskätt lastele. Tutvustame, mismoodi tehti leiba vanasti, ning viime nad vaatama, kuidas valmib rukkileib tänapäeval. Lisaks korraldame leivapäevi ja jätkame tööd Koolileiva projektiga. Oluline on leivaliidu panus pagarite ja kondiitrite kutseoskuste täiendamisel, neile kutsevõistluste korraldamisel ning Euroopa standarditele vastavate kutsetunnistuste väljastamisel. Me töötame selle nimel, et Eesti viljast valmistatud tervislik rukkileib säilitaks edaspidigi kindla koha meie igapäevasel toidulaual. - Neeme Raig, Eesti Leivaliidu president
Rukkileib on eestlase toidulaual olnud tuhatkond aastat. Keerulistel sõja- ja näljaaegadel, kui leib oli peaaegu ainus toit, päästis see paljude elu. Leib ongi ju meie põhitoidus - kõike muud nimetame leivakõrvaseks.
Eesti Leivaliit ühendab Eesti leivatootjaid, suuri ja väikeseid, noori ja vanu tegijaid, juba kakskümmend aastat. Oleme oma missiooniks võtnud rukkileivakultuuri edendamise ja arendamise. Alates 1998. aastast korraldame oktoobri teisel nädalal leivanädalat, mille raames toimuvad üritused üle kogu Eesti. Leivanädalatel oleme põhitähelepanu suunanud eeskätt lastele. Tutvustame, mismoodi tehti leiba vanasti, ning viime nad vaatama, kuidas valmib rukkileib tänapäeval. Lisaks korraldame leivapäevi ja jätkame tööd Koolileiva projektiga. Oluline on leivaliidu panus pagarite ja kondiitrite kutseoskuste täiendamisel, neile kutsevõistluste korraldamisel ning Euroopa standarditele vastavate kutsetunnistuste väljastamisel. Me töötame selle nimel, et Eesti viljast valmistatud tervislik rukkileib säilitaks edaspidigi kindla koha meie igapäevasel toidulaual. - Neeme Raig, Eesti Leivaliidu president
Tootekood | R0194331 |
---|---|
Aasta | 2009 |
Kirjastus | Menu |
Kujundaja | Einike Soosaar |
Köide | kõva |
Lehekülgi | 131 |
Ümbris | ei |
Keel | eesti , inglise |
Teema | kokandus, Eesti eile ja täna |
Kas kõik raamatud on kohe saadaval?
Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul.
Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.
Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?
Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit.
Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu
leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest.
Kuidas raamatud kätte saab?
Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.
Millises seisukorras on kasutatud raamatud?
Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.