Just nüüd, rohkem kui kunagi varem, väärib ukraina toidukunst ülemaailmset tähelepanu. Selles raamatus jagab Jevhen Klopotenko tänapäevaseid retsepte roogade valmistamiseks, mis annavad kõige paremini edasi ukraina ainulaadset toidupärandit. Raamatust leiab värskeid mõtteid tavaliste köögiviljade kasutamiseks, uudset lähenemist kääritamisele ja marineerimisele, mõnusaid keedupirukaid ja lihtsaid küpsetisi, tummiseid, pika valmistamisajaga hautisi ning naudingut pakkuvaid kooke, torte, suhkrustatud vilju ja palju enamat.
Jevhen Klopotenko on rahvusvaheliselt tuntuim ukraina peakokk ja need retseptid on sündinud Ukraina eri piirkondade kokakunsti aastatepikkuse uurimise käigus.
Selle raamatu roogade seas on:
nende rahvuslik aare borš ja selle paljud variatsioonid; pampuškad ehk lihtsad küüslaugukuklid; vareenikud ehk magusa või soolase täidisega keedupirukad; derunõ ehk kartulipannkoogid; magusad ja soolased hommikueined, lihtsad salatid ja määrded ning tummised hautised; Lvivi kohupiimakook, pähklitega kirsikook ja paljud teised magustoidud.
Just nüüd, rohkem kui kunagi varem, väärib ukraina toidukunst ülemaailmset tähelepanu. Selles raamatus jagab Jevhen Klopotenko tänapäevaseid retsepte roogade valmistamiseks, mis annavad kõige paremini edasi ukraina ainulaadset toidupärandit. Raamatust leiab värskeid mõtteid tavaliste köögiviljade kasutamiseks, uudset lähenemist kääritamisele ja marineerimisele, mõnusaid keedupirukaid ja lihtsaid küpsetisi, tummiseid, pika valmistamisajaga hautisi ning naudingut pakkuvaid kooke, torte, suhkrustatud vilju ja palju enamat.
Jevhen Klopotenko on rahvusvaheliselt tuntuim ukraina peakokk ja need retseptid on sündinud Ukraina eri piirkondade kokakunsti aastatepikkuse uurimise käigus.
Selle raamatu roogade seas on:
nende rahvuslik aare borš ja selle paljud variatsioonid; pampuškad ehk lihtsad küüslaugukuklid; vareenikud ehk magusa või soolase täidisega keedupirukad; derunõ ehk kartulipannkoogid; magusad ja soolased hommikueined, lihtsad salatid ja määrded ning tummised hautised; Lvivi kohupiimakook, pähklitega kirsikook ja paljud teised magustoidud.
Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul.
Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.
Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?
Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit. Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest.
Kuidas raamatud kätte saab?
Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.
Millises seisukorras on kasutatud raamatud?
Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.
product
https://raamatukoi.ee/ehe-ukraina-köök680882Ehe ukraina köökhttps://raamatukoi.ee/media/catalog/product/9/7/9789916765289-113.webp2828EURInStock/Kõik teemad/kokandus11012125<h4>Tuntud ukraina peakoka 100 retsepti</h4>Just nüüd, rohkem kui kunagi varem, väärib ukraina toidukunst ülemaailmset tähelepanu. Selles raamatus jagab Jevhen Klopotenko tänapäevaseid retsepte roogade valmistamiseks, mis annavad kõige paremini edasi ukraina ainulaadset toidupärandit. Raamatust leiab värskeid mõtteid tavaliste köögiviljade kasutamiseks, uudset lähenemist kääritamisele ja marineerimisele, mõnusaid keedupirukaid ja lihtsaid küpsetisi, tummiseid, pika valmistamisajaga hautisi ning naudingut pakkuvaid kooke, torte, suhkrustatud vilju ja palju enamat. <br /><br /><b>Jevhen Klopotenko</b> on rahvusvaheliselt tuntuim ukraina peakokk ja need retseptid on sündinud Ukraina eri piirkondade kokakunsti aastatepikkuse uurimise käigus. <br /><br />Selle raamatu roogade seas on: <ul> <li />nende rahvuslik aare borš ja selle paljud variatsioonid; <li />pampuškad ehk lihtsad küüslaugukuklid; <li />vareenikud ehk magusa või soolase täidisega keedupirukad; <li />derunõ ehk kartulipannkoogid; <li />magusad ja soolased hommikueined, lihtsad salatid ja määrded ning tummised hautised; <li />Lvivi kohupiimakook, pähklitega kirsikook ja paljud teised magustoidud. </ul> <h4>Tuntud ukraina peakoka 100 retsepti</h4>Just nüüd, rohkem kui kunagi varem, väärib ukraina toidukunst ülemaailmset tähelepanu. Selles raamatus jagab Jevhen Klopotenko tänapäevaseid retsepte roogade valmistamiseks, mis annavad kõige paremini edasi ukraina ainulaadset toidupärandit. Raamatust leiab värskeid mõtteid tavaliste köögiviljade kasutamiseks, uudset lähenemist kääritamisele ja marineerimisele, mõnusaid keedupirukaid ja lihtsaid küpsetisi, tummiseid, pika valmistamisajaga hautisi ning naudingut pakkuvaid kooke, torte, suhkrustatud vilju ja palju enamat. <br /><br /><b>Jevhen Klopotenko</b> on rahvusvaheliselt tuntuim ukraina peakokk ja need retseptid on sündinud Ukraina eri piirkondade kokakunsti aastatepikkuse uurimise käigus. <br /><br />Selle raamatu roogade seas on: <ul> <li />nende rahvuslik aare borš ja selle paljud variatsioonid; <li />pampuškad ehk lihtsad küüslaugukuklid; <li />vareenikud ehk magusa või soolase täidisega keedupirukad; <li />derunõ ehk kartulipannkoogid; <li />magusad ja soolased hommikueined, lihtsad salatid ja määrded ning tummised hautised; <li />Lvivi kohupiimakook, pähklitega kirsikook ja paljud teised magustoidud. </ul>