Esimene samm teel parema tervise ja kaalulangetamise poole ei ole mitte toidukoguste reguleerimine, vaid tähelepanu pööramine toidu kvaliteedile. Menüüsse tuleks tuua väiksema glükeemilise koormusega süsivesiku-, rasva- ja valguallikad, samuti vähetöödeldud toitainetihe kohalik tooraine. Mida kalorivaesem dieet, seda toitainetihedam peab olema toiduvalik ja seda targemalt on vaja naasta dieedilt tavasöömisele, et ülekilod tagasi ei tuleks.
Siia raamatusse on autorid koondanud oma kogemused, mis on saadud tööst klientidega ja mis ütlevad, et madalama glükeemilise koormusega toitumine on kõige jätkusuutlikum viis end liigselt piiramata normkaalu süüa ja selles ka püsida. Kaalulangetuse tegeliku edukuse määrab hoopis igapäevane oskus ennast valitseda pärast dieedi lõppu. Raamat kutsub üles tegema inventuuri oma toitumiskäitumises ja mõtlemises ning astuma jätkusuutlikke praktilisi samme, et juhtida ise numbreid kaalul, mitte lasta end nendest juhtida.
Lisaks põhjalikule teoreetilisele osale leiab raamatust hulgaliselt retsepte, mille abil oma toitumisharjumusi kehasõbralikumaks muuta.
Esimene samm teel parema tervise ja kaalulangetamise poole ei ole mitte toidukoguste reguleerimine, vaid tähelepanu pööramine toidu kvaliteedile. Menüüsse tuleks tuua väiksema glükeemilise koormusega süsivesiku-, rasva- ja valguallikad, samuti vähetöödeldud toitainetihe kohalik tooraine. Mida kalorivaesem dieet, seda toitainetihedam peab olema toiduvalik ja seda targemalt on vaja naasta dieedilt tavasöömisele, et ülekilod tagasi ei tuleks.
Siia raamatusse on autorid koondanud oma kogemused, mis on saadud tööst klientidega ja mis ütlevad, et madalama glükeemilise koormusega toitumine on kõige jätkusuutlikum viis end liigselt piiramata normkaalu süüa ja selles ka püsida. Kaalulangetuse tegeliku edukuse määrab hoopis igapäevane oskus ennast valitseda pärast dieedi lõppu. Raamat kutsub üles tegema inventuuri oma toitumiskäitumises ja mõtlemises ning astuma jätkusuutlikke praktilisi samme, et juhtida ise numbreid kaalul, mitte lasta end nendest juhtida.
Lisaks põhjalikule teoreetilisele osale leiab raamatust hulgaliselt retsepte, mille abil oma toitumisharjumusi kehasõbralikumaks muuta.
Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul.
Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.
Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?
Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit. Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest.
Kuidas raamatud kätte saab?
Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.
Millises seisukorras on kasutatud raamatud?
Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.
product
https://raamatukoi.ee/gk-–-teadliku-toitumise-alustala51731GK – teadliku toitumise alustalahttps://raamatukoi.ee/media/catalog/product/9/7/9789985343678-019_1.webp00EUROutOfStock/Kõik teemad/kokandus11012125Esimene samm teel parema tervise ja kaalulangetamise poole ei ole mitte toidukoguste reguleerimine, vaid tähelepanu pööramine toidu kvaliteedile. Menüüsse tuleks tuua väiksema glükeemilise koormusega süsivesiku-, rasva- ja valguallikad, samuti vähetöödeldud toitainetihe kohalik tooraine. Mida kalorivaesem dieet, seda toitainetihedam peab olema toiduvalik ja seda targemalt on vaja naasta dieedilt tavasöömisele, et ülekilod tagasi ei tuleks. <br /><br />Siia raamatusse on autorid koondanud oma kogemused, mis on saadud tööst klientidega ja mis ütlevad, et madalama glükeemilise koormusega toitumine on kõige jätkusuutlikum viis end liigselt piiramata normkaalu süüa ja selles ka püsida. Kaalulangetuse tegeliku edukuse määrab hoopis igapäevane oskus ennast valitseda pärast dieedi lõppu. Raamat kutsub üles tegema inventuuri oma toitumiskäitumises ja mõtlemises ning astuma jätkusuutlikke praktilisi samme, et juhtida ise numbreid kaalul, mitte lasta end nendest juhtida.<br /><br />Lisaks põhjalikule teoreetilisele osale leiab raamatust hulgaliselt retsepte, mille abil oma toitumisharjumusi kehasõbralikumaks muuta. Esimene samm teel parema tervise ja kaalulangetamise poole ei ole mitte toidukoguste reguleerimine, vaid tähelepanu pööramine toidu kvaliteedile. Menüüsse tuleks tuua väiksema glükeemilise koormusega süsivesiku-, rasva- ja valguallikad, samuti vähetöödeldud toitainetihe kohalik tooraine. Mida kalorivaesem dieet, seda toitainetihedam peab olema toiduvalik ja seda targemalt on vaja naasta dieedilt tavasöömisele, et ülekilod tagasi ei tuleks. <br /><br />Siia raamatusse on autorid koondanud oma kogemused, mis on saadud tööst klientidega ja mis ütlevad, et madalama glükeemilise koormusega toitumine on kõige jätkusuutlikum viis end liigselt piiramata normkaalu süüa ja selles ka püsida. Kaalulangetuse tegeliku edukuse määrab hoopis igapäevane oskus ennast valitseda pärast dieedi lõppu. Raamat kutsub üles tegema inventuuri oma toitumiskäitumises ja mõtlemises ning astuma jätkusuutlikke praktilisi samme, et juhtida ise numbreid kaalul, mitte lasta end nendest juhtida.<br /><br />Lisaks põhjalikule teoreetilisele osale leiab raamatust hulgaliselt retsepte, mille abil oma toitumisharjumusi kehasõbralikumaks muuta.