The store will not work correctly when cookies are disabled.
Raamatukoi kasutab küpsiseid, et tagada e-poe toimimine, pakkuda paremat kasutajamugavust, mõõta e-poe külastatavust ning kuvada teile personaalseid pakkumisi ja reklaame. Klõpsates 'Nõustun', annate oma nõusoleku vajalike ja valikuliste küpsiste kasutamiseks.
Anthony Bourdain tagasi möödunud kümnele aastale. «Keskmiselt küps» räägib sellest, mis on muutunud tema elus, New Yorgi kulinaarias ja koguni inimeste toitumisharjumustes. Avanevad mõned vanad saladused ja saavad tuttavaks uusi maitseelamusi pakkuvad kangelased – aga nagu igas muus valdkonnas, tiirlevad ka kokanduses oma lurjused, keda autor ei häbene paljastada.
Veidi rohkem kui kümne aasta eest kirjutas New Yorgi kokk Anthony Bourdain raamatu sellest, kuidas temast sai kokk – ja mis toimub tipprestoranide köögipoolel. Algselt peamiselt kolleegideringile mõeldud, vihane ja sarkastiline «Avameelselt köögist» (eesti keeles Varrakult 2005 ja 2010) sai aga kogu maailmas bestselleriks ning võimaldas teoks teha autori ammuse unistuse: rännata ümber maailma ja maitsta kõike, mida kusagil söödi. Sellest sai juba uus raamat «Koka rännakud»(eesti keeles Varrakult 2003 ja 2011), aga ka telesaadete sari.
Anthony Bourdain tagasi möödunud kümnele aastale. «Keskmiselt küps» räägib sellest, mis on muutunud tema elus, New Yorgi kulinaarias ja koguni inimeste toitumisharjumustes. Avanevad mõned vanad saladused ja saavad tuttavaks uusi maitseelamusi pakkuvad kangelased – aga nagu igas muus valdkonnas, tiirlevad ka kokanduses oma lurjused, keda autor ei häbene paljastada.
Veidi rohkem kui kümne aasta eest kirjutas New Yorgi kokk Anthony Bourdain raamatu sellest, kuidas temast sai kokk – ja mis toimub tipprestoranide köögipoolel. Algselt peamiselt kolleegideringile mõeldud, vihane ja sarkastiline «Avameelselt köögist» (eesti keeles Varrakult 2005 ja 2010) sai aga kogu maailmas bestselleriks ning võimaldas teoks teha autori ammuse unistuse: rännata ümber maailma ja maitsta kõike, mida kusagil söödi. Sellest sai juba uus raamat «Koka rännakud»(eesti keeles Varrakult 2003 ja 2011), aga ka telesaadete sari.
Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul.
Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.
Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?
Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit. Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest.
Kuidas raamatud kätte saab?
Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.
Millises seisukorras on kasutatud raamatud?
Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.
product
https://raamatukoi.ee/keskmiselt-küps172056Keskmiselt küpshttps://raamatukoi.ee/media/catalog/product/k/e/keskmiselt-kups.jpg00EUROutOfStock/elulood ja mälestused/maailm/Kõik teemad/kokandus361101234125Anthony Bourdain tagasi möödunud kümnele aastale. «Keskmiselt küps» räägib sellest, mis on muutunud tema elus, New Yorgi kulinaarias ja koguni inimeste toitumisharjumustes. Avanevad mõned vanad saladused ja saavad tuttavaks uusi maitseelamusi pakkuvad kangelased – aga nagu igas muus valdkonnas, tiirlevad ka kokanduses oma lurjused, keda autor ei häbene paljastada. <br /> <br />Veidi rohkem kui kümne aasta eest kirjutas New Yorgi kokk Anthony Bourdain raamatu sellest, kuidas temast sai kokk – ja mis toimub tipprestoranide köögipoolel. Algselt peamiselt kolleegideringile mõeldud, vihane ja sarkastiline «Avameelselt köögist» (eesti keeles Varrakult 2005 ja 2010) sai aga kogu maailmas bestselleriks ning võimaldas teoks teha autori ammuse unistuse: rännata ümber maailma ja maitsta kõike, mida kusagil söödi. Sellest sai juba uus raamat «Koka rännakud»(eesti keeles Varrakult 2003 ja 2011), aga ka telesaadete sari. Anthony Bourdain tagasi möödunud kümnele aastale. «Keskmiselt küps» räägib sellest, mis on muutunud tema elus, New Yorgi kulinaarias ja koguni inimeste toitumisharjumustes. Avanevad mõned vanad saladused ja saavad tuttavaks uusi maitseelamusi pakkuvad kangelased – aga nagu igas muus valdkonnas, tiirlevad ka kokanduses oma lurjused, keda autor ei häbene paljastada. <br /> <br />Veidi rohkem kui kümne aasta eest kirjutas New Yorgi kokk Anthony Bourdain raamatu sellest, kuidas temast sai kokk – ja mis toimub tipprestoranide köögipoolel. Algselt peamiselt kolleegideringile mõeldud, vihane ja sarkastiline «Avameelselt köögist» (eesti keeles Varrakult 2005 ja 2010) sai aga kogu maailmas bestselleriks ning võimaldas teoks teha autori ammuse unistuse: rännata ümber maailma ja maitsta kõike, mida kusagil söödi. Sellest sai juba uus raamat «Koka rännakud»(eesti keeles Varrakult 2003 ja 2011), aga ka telesaadete sari.