The store will not work correctly when cookies are disabled.
Raamatukoi kasutab küpsiseid, et tagada e-poe toimimine, pakkuda paremat kasutajamugavust, mõõta e-poe külastatavust ning kuvada teile personaalseid pakkumisi ja reklaame. Klõpsates 'Nõustun', annate oma nõusoleku vajalike ja valikuliste küpsiste kasutamiseks.
Tihti arvatakse, et koduvein on väga magus, käärib kaua ja tekitab hirmsat peavalu. Tegelikult saab õigete töövõtete ja vahenditega puhta, klaari ja soovi korral ka täiesti kuiva veini. See raamat ongi lühike õpetus sellest, mida algajad koduveinitegijad teadma peaksid: millest veini valmistada, milliseid tarvikuid ja pärmi kasutada, kuidas käärimine lõpetada … Lisaks veel hulganisti nõuandeid veini säilitamiseks, serveerimiseks ja parimaid koduveini retsepte.
See on «Koduveini aabitsa» viies, oluliselt täiendatud trükk. Põhjalikule koduveiniõpetusele on lisatud siidri osa ja veel mitu uut peatükki. Näiteks Veinitegemise äpid, Sagedasemad vead ja tõrked, Veiniga kokkamine, Mulliga joogid, Siidri ja vahuveini retseptid ja Jääsiider. Seda, et Eestist on saanud veinimaa, kinnitab aga peatükk Eesti Veinitee. Veinihuviline saab teavet 19 veinimaja ja kahe siidritootja kohta.
Tiina Kuuler (1969) on Valgejõe Veinivilla perenaine ja veinimeister. Tartu Ülikoolis on ta õppinud ajakirjanikuks ja töötanud sel alal 20 aastat.
2013. aastal lõpetas ta Eesti Sommeljeede erakooli ja sai seal kohe ise teiste koolitajaks. Ta korraldab koduveini kursusi ja alates 2010. aastast üleriigilist koduveinikonkurssi.
Tihti arvatakse, et koduvein on väga magus, käärib kaua ja tekitab hirmsat peavalu. Tegelikult saab õigete töövõtete ja vahenditega puhta, klaari ja soovi korral ka täiesti kuiva veini. See raamat ongi lühike õpetus sellest, mida algajad koduveinitegijad teadma peaksid: millest veini valmistada, milliseid tarvikuid ja pärmi kasutada, kuidas käärimine lõpetada … Lisaks veel hulganisti nõuandeid veini säilitamiseks, serveerimiseks ja parimaid koduveini retsepte.
See on «Koduveini aabitsa» viies, oluliselt täiendatud trükk. Põhjalikule koduveiniõpetusele on lisatud siidri osa ja veel mitu uut peatükki. Näiteks Veinitegemise äpid, Sagedasemad vead ja tõrked, Veiniga kokkamine, Mulliga joogid, Siidri ja vahuveini retseptid ja Jääsiider. Seda, et Eestist on saanud veinimaa, kinnitab aga peatükk Eesti Veinitee. Veinihuviline saab teavet 19 veinimaja ja kahe siidritootja kohta.
Tiina Kuuler (1969) on Valgejõe Veinivilla perenaine ja veinimeister. Tartu Ülikoolis on ta õppinud ajakirjanikuks ja töötanud sel alal 20 aastat.
2013. aastal lõpetas ta Eesti Sommeljeede erakooli ja sai seal kohe ise teiste koolitajaks. Ta korraldab koduveini kursusi ja alates 2010. aastast üleriigilist koduveinikonkurssi.
Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul.
Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.
Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?
Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit. Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest.
Kuidas raamatud kätte saab?
Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.
Millises seisukorras on kasutatud raamatud?
Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.
product
https://raamatukoi.ee/koduveini-aabits_2021376399Koduveini aabitshttps://raamatukoi.ee/media/catalog/product/k/o/koduveini-aabits_2021.jpg2525EURInStock/Kõik teemad/kokandus/joogid11212125110Tihti arvatakse, et koduvein on väga magus, käärib kaua ja tekitab hirmsat peavalu. Tegelikult saab õigete töövõtete ja vahenditega puhta, klaari ja soovi korral ka täiesti kuiva veini. See raamat ongi lühike õpetus sellest, mida algajad koduveinitegijad teadma peaksid: millest veini valmistada, milliseid tarvikuid ja pärmi kasutada, kuidas käärimine lõpetada … Lisaks veel hulganisti nõuandeid veini säilitamiseks, serveerimiseks ja parimaid koduveini retsepte.<br /><br />See on «Koduveini aabitsa» viies, oluliselt täiendatud trükk. Põhjalikule koduveiniõpetusele on lisatud siidri osa ja veel mitu uut peatükki. Näiteks Veinitegemise äpid, Sagedasemad vead ja tõrked, Veiniga kokkamine, Mulliga joogid, Siidri ja vahuveini retseptid ja Jääsiider. Seda, et Eestist on saanud veinimaa, kinnitab aga peatükk Eesti Veinitee. Veinihuviline saab teavet 19 veinimaja ja kahe siidritootja kohta.<br /><br />Tiina Kuuler (1969) on Valgejõe Veinivilla perenaine ja veinimeister. Tartu Ülikoolis on ta õppinud ajakirjanikuks ja töötanud sel alal 20 aastat.<br /><br />2013. aastal lõpetas ta Eesti Sommeljeede erakooli ja sai seal kohe ise teiste koolitajaks. Ta korraldab koduveini kursusi ja alates 2010. aastast üleriigilist koduveinikonkurssi. Tihti arvatakse, et koduvein on väga magus, käärib kaua ja tekitab hirmsat peavalu. Tegelikult saab õigete töövõtete ja vahenditega puhta, klaari ja soovi korral ka täiesti kuiva veini. See raamat ongi lühike õpetus sellest, mida algajad koduveinitegijad teadma peaksid: millest veini valmistada, milliseid tarvikuid ja pärmi kasutada, kuidas käärimine lõpetada … Lisaks veel hulganisti nõuandeid veini säilitamiseks, serveerimiseks ja parimaid koduveini retsepte.<br /><br />See on «Koduveini aabitsa» viies, oluliselt täiendatud trükk. Põhjalikule koduveiniõpetusele on lisatud siidri osa ja veel mitu uut peatükki. Näiteks Veinitegemise äpid, Sagedasemad vead ja tõrked, Veiniga kokkamine, Mulliga joogid, Siidri ja vahuveini retseptid ja Jääsiider. Seda, et Eestist on saanud veinimaa, kinnitab aga peatükk Eesti Veinitee. Veinihuviline saab teavet 19 veinimaja ja kahe siidritootja kohta.<br /><br />Tiina Kuuler (1969) on Valgejõe Veinivilla perenaine ja veinimeister. Tartu Ülikoolis on ta õppinud ajakirjanikuks ja töötanud sel alal 20 aastat.<br /><br />2013. aastal lõpetas ta Eesti Sommeljeede erakooli ja sai seal kohe ise teiste koolitajaks. Ta korraldab koduveini kursusi ja alates 2010. aastast üleriigilist koduveinikonkurssi.