Konspekt on mõeldud kasutamiseks ETKVL Kooperatiivkooli kondiitriosakonna õpilastele. Selles on käsitletud teemasid arvestades kondiitritöö õppeaine programmi.
Neile toodetele ja poolfabrikaatidele, mille retseptuur ei ole ära toodud ETKVL süsteemis üldkasutatavates retseptide kogumikes, on käesolevas konspektis toodud ka retseptid. Kreemide valmistamise tehnoloogia omandamise hõlbustamiseks on nende retseptid koondatud tabelitesse liikide alusel.
Kuna konspekt on koostatud täiendusena siiani kasutuselolnud õpikule «Jahust kondiitritoodete valmistamine», siis nende osade õppimisel, mida konspektis pole käsitletud, tuleb kasutada õpikut.
Konspekt on mõeldud kasutamiseks ETKVL Kooperatiivkooli kondiitriosakonna õpilastele. Selles on käsitletud teemasid arvestades kondiitritöö õppeaine programmi.
Neile toodetele ja poolfabrikaatidele, mille retseptuur ei ole ära toodud ETKVL süsteemis üldkasutatavates retseptide kogumikes, on käesolevas konspektis toodud ka retseptid. Kreemide valmistamise tehnoloogia omandamise hõlbustamiseks on nende retseptid koondatud tabelitesse liikide alusel.
Kuna konspekt on koostatud täiendusena siiani kasutuselolnud õpikule «Jahust kondiitritoodete valmistamine», siis nende osade õppimisel, mida konspektis pole käsitletud, tuleb kasutada õpikut.
Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul.
Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.
Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?
Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit. Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest.
Kuidas raamatud kätte saab?
Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.
Millises seisukorras on kasutatud raamatud?
Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.
product
https://raamatukoi.ee/kondiitritöö-tehnoloogia_1975191406Kondiitritöö tehnoloogiahttps://raamatukoi.ee/media/catalog/product/k/o/kondiitrit_-tehnoloogia_1975-637_1_1.webp00EUROutOfStock/Kõik teemad/kokandus/Kõik teemad/õpikud11011712125Masinakirjas rotaprintpaljundusega konspekt. <br /> <br />Konspekt on mõeldud kasutamiseks ETKVL Kooperatiivkooli kondiitriosakonna õpilastele. Selles on käsitletud teemasid arvestades kondiitritöö õppeaine programmi. <br /> <br />Neile toodetele ja poolfabrikaatidele, mille retseptuur ei ole ära toodud ETKVL süsteemis üldkasutatavates retseptide kogumikes, on käesolevas konspektis toodud ka retseptid. <br />Kreemide valmistamise tehnoloogia omandamise hõlbustamiseks on nende retseptid koondatud tabelitesse liikide alusel. <br /> <br />Kuna konspekt on koostatud täiendusena siiani kasutuselolnud õpikule «Jahust kondiitritoodete valmistamine», siis nende osade õppimisel, mida konspektis pole käsitletud, tuleb kasutada õpikut. Masinakirjas rotaprintpaljundusega konspekt. <br /> <br />Konspekt on mõeldud kasutamiseks ETKVL Kooperatiivkooli kondiitriosakonna õpilastele. Selles on käsitletud teemasid arvestades kondiitritöö õppeaine programmi. <br /> <br />Neile toodetele ja poolfabrikaatidele, mille retseptuur ei ole ära toodud ETKVL süsteemis üldkasutatavates retseptide kogumikes, on käesolevas konspektis toodud ka retseptid. <br />Kreemide valmistamise tehnoloogia omandamise hõlbustamiseks on nende retseptid koondatud tabelitesse liikide alusel. <br /> <br />Kuna konspekt on koostatud täiendusena siiani kasutuselolnud õpikule «Jahust kondiitritoodete valmistamine», siis nende osade õppimisel, mida konspektis pole käsitletud, tuleb kasutada õpikut.