«See raamat on mõeldud nendele, kellel huvi kalade ja kalaroogade vastu on tavapärasest suurem. Kaante vahele võib muidugi vaadata ka see lugeja, kes seni veel eriline kalasõber pole, sest mine sa tea, mis meid siin ilmas ootamatult paelub. Mind on kõik kaladega seonduv köitnud üle poole sajandi: alates päevast, mil püüdsin jõmpsikana Keila jõest oma esimese ahvena. Kalaroad tulid mu ellu üksjagu hiljem kui kalad, aga need tulid säärase vungiga, et nakatasid ka mu poja Kaarli, kellest sai selle raamatu täieõiguslik kaasautor. Kirjutamise tööd ei raatsinud ma temaga siiski jagada, jätsin selle mõnud endale, kuid raamatu retseptiosa koostamisel oli tema roll minu omast suuremgi. Just samamoodi nagu meie kalarestos Kalambuur, kus tema kanda on peakoka koorem ja mina saan olla tänitav-torisev vanatoi. Suurepärane tööjaotus, kas pole?» Vladislav Koržets
Raamat on entsüklopeedilise haardega:
Üle 400 veteasuka. Maailma püütumad-söödumad kalad, koorikloomad, molluskid. Peamistest pikemalt, Eesti kaladest eriti.
Üle 500 retsepti. Jõukohaseid retsepte algajale, põnevust kogenud kokale.
Üle 180 roakirjelduse. Mis on mis maailma kalaköögis: kabayaki, vorschmack, jukola jne.
Üle 70 juhise. Kuidas toimetada nii, et töö sujuks ja kala ei läheks untsu.
Ülevaade valmistusviisidest. Äkisest ja soolakalast kalakreemide ja külmsuppideni.
Üleüldse. Müüdid, uskumused, pärimused. Ajalugu ja autorilugusid kalavetelt ning -köögist.
«See raamat on mõeldud nendele, kellel huvi kalade ja kalaroogade vastu on tavapärasest suurem. Kaante vahele võib muidugi vaadata ka see lugeja, kes seni veel eriline kalasõber pole, sest mine sa tea, mis meid siin ilmas ootamatult paelub. Mind on kõik kaladega seonduv köitnud üle poole sajandi: alates päevast, mil püüdsin jõmpsikana Keila jõest oma esimese ahvena. Kalaroad tulid mu ellu üksjagu hiljem kui kalad, aga need tulid säärase vungiga, et nakatasid ka mu poja Kaarli, kellest sai selle raamatu täieõiguslik kaasautor. Kirjutamise tööd ei raatsinud ma temaga siiski jagada, jätsin selle mõnud endale, kuid raamatu retseptiosa koostamisel oli tema roll minu omast suuremgi. Just samamoodi nagu meie kalarestos Kalambuur, kus tema kanda on peakoka koorem ja mina saan olla tänitav-torisev vanatoi. Suurepärane tööjaotus, kas pole?» Vladislav Koržets
Raamat on entsüklopeedilise haardega:
Üle 400 veteasuka. Maailma püütumad-söödumad kalad, koorikloomad, molluskid. Peamistest pikemalt, Eesti kaladest eriti.
Üle 500 retsepti. Jõukohaseid retsepte algajale, põnevust kogenud kokale.
Üle 180 roakirjelduse. Mis on mis maailma kalaköögis: kabayaki, vorschmack, jukola jne.
Üle 70 juhise. Kuidas toimetada nii, et töö sujuks ja kala ei läheks untsu.
Ülevaade valmistusviisidest. Äkisest ja soolakalast kalakreemide ja külmsuppideni.
Üleüldse. Müüdid, uskumused, pärimused. Ajalugu ja autorilugusid kalavetelt ning -köögist.
Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul.
Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.
Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?
Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit. Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest.
Kuidas raamatud kätte saab?
Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.
Millises seisukorras on kasutatud raamatud?
Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.
product
https://raamatukoi.ee/koržetsi-suur-kalaraamat51020Koržetsi suur kalaraamathttps://raamatukoi.ee/media/catalog/product/9/7/9789949811359-398_1.webp00EUROutOfStock/Kõik teemad/jaht, kalastamine, korilus10912125«See raamat on mõeldud nendele, kellel huvi kalade ja kalaroogade vastu on tavapärasest suurem. Kaante vahele võib muidugi vaadata ka see lugeja, kes seni veel eriline kalasõber pole, sest mine sa tea, mis meid siin ilmas ootamatult paelub. Mind on kõik kaladega seonduv köitnud üle poole sajandi: alates päevast, mil püüdsin jõmpsikana Keila jõest oma esimese ahvena. Kalaroad tulid mu ellu üksjagu hiljem kui kalad, aga need tulid säärase vungiga, et nakatasid ka mu poja Kaarli, kellest sai selle raamatu täieõiguslik kaasautor. Kirjutamise tööd ei raatsinud ma temaga siiski jagada, jätsin selle mõnud endale, kuid raamatu retseptiosa koostamisel oli tema roll minu omast suuremgi. Just samamoodi nagu meie kalarestos Kalambuur, kus tema kanda on peakoka koorem ja mina saan olla tänitav-torisev vanatoi. Suurepärane tööjaotus, kas pole?» <br />Vladislav Koržets <br /> <br />Raamat on entsüklopeedilise haardega:<ul><li>Üle 400 veteasuka. Maailma püütumad-söödumad kalad, koorikloomad, molluskid. Peamistest pikemalt, Eesti kaladest eriti.<li>Üle 500 retsepti. Jõukohaseid retsepte algajale, põnevust kogenud kokale.<li>Üle 180 roakirjelduse. Mis on mis maailma kalaköögis: kabayaki, vorschmack, jukola jne.<li> Üle 70 juhise. Kuidas toimetada nii, et töö sujuks ja kala ei läheks untsu.<li>Ülevaade valmistusviisidest. Äkisest ja soolakalast kalakreemide ja külmsuppideni.<li>Üleüldse. Müüdid, uskumused, pärimused. Ajalugu ja autorilugusid kalavetelt ning -köögist.</ul> «See raamat on mõeldud nendele, kellel huvi kalade ja kalaroogade vastu on tavapärasest suurem. Kaante vahele võib muidugi vaadata ka see lugeja, kes seni veel eriline kalasõber pole, sest mine sa tea, mis meid siin ilmas ootamatult paelub. Mind on kõik kaladega seonduv köitnud üle poole sajandi: alates päevast, mil püüdsin jõmpsikana Keila jõest oma esimese ahvena. Kalaroad tulid mu ellu üksjagu hiljem kui kalad, aga need tulid säärase vungiga, et nakatasid ka mu poja Kaarli, kellest sai selle raamatu täieõiguslik kaasautor. Kirjutamise tööd ei raatsinud ma temaga siiski jagada, jätsin selle mõnud endale, kuid raamatu retseptiosa koostamisel oli tema roll minu omast suuremgi. Just samamoodi nagu meie kalarestos Kalambuur, kus tema kanda on peakoka koorem ja mina saan olla tänitav-torisev vanatoi. Suurepärane tööjaotus, kas pole?» <br />Vladislav Koržets <br /> <br />Raamat on entsüklopeedilise haardega:<ul><li>Üle 400 veteasuka. Maailma püütumad-söödumad kalad, koorikloomad, molluskid. Peamistest pikemalt, Eesti kaladest eriti.<li>Üle 500 retsepti. Jõukohaseid retsepte algajale, põnevust kogenud kokale.<li>Üle 180 roakirjelduse. Mis on mis maailma kalaköögis: kabayaki, vorschmack, jukola jne.<li> Üle 70 juhise. Kuidas toimetada nii, et töö sujuks ja kala ei läheks untsu.<li>Ülevaade valmistusviisidest. Äkisest ja soolakalast kalakreemide ja külmsuppideni.<li>Üleüldse. Müüdid, uskumused, pärimused. Ajalugu ja autorilugusid kalavetelt ning -köögist.</ul>