The store will not work correctly when cookies are disabled.
Raamatukoi kasutab küpsiseid, et tagada e-poe toimimine, pakkuda paremat kasutajamugavust, mõõta e-poe külastatavust ning kuvada teile personaalseid pakkumisi ja reklaame. Klõpsates 'Nõustun', annate oma nõusoleku vajalike ja valikuliste küpsiste kasutamiseks.
See raamat on mõeldud just teile. Mul oleks olnud hea meel, kui keegi oleks selle raamatu mulle pihku andnud, kui mina oma lapsi muu toiduga harjutama hakkasin. Mul ei olnud suurt aimu, kui oluline on maitsetega kohanemine just esimestel eluaastatel. Kui lapsed hakkavad saama kaheaastaseks, muutuvad nad järsku neofoobideks ehk on kõige uue, kaasa arvatud uue toidu vastu väga skeptiliselt meelestatud, ja siis on eriti keeruline pakkuda neile head ja kasulikku toitu, nagu brokoli, maksapasteet, lõhe, muna.
Et lapsed on loomult uudishimulikud ja armastavad seiklusi, siis tuleb neile asi huvitavaks teha, avastada erinevaid maitseid ja konsistentse koos. Raamatus on palju nõuandeid selle kohta, mida ette võtta, kui laps keeldub järsku söömast toitu, mis talle varem on meeldinud, samuti selle kohta, kuidas nendele uusi maitseid tutvustada. Olen neid nippe oma laste peal proovinud ja julgen neid soovitada.
Loodan, et see raamat toob teie pere kööki ja toidulaua äärde rõõmu ja huvitavaid seiklusi koos lapsega. Ann Fernholm, ema, teadusajakirjanik ja molekulaarse biotehnoloogia doktor.
Ann Fernholm töötab teadusajakirjanikuna. Ta on teinud kaastööd Dagens Nyheterile, Svenska Dagbladetile, Fokusele ning Forskning & Framstegile. 2010. aastal nimetati ta aasta teadusajakirjanikuks päikesekaitsekreemi kohta tehtud uuringu eest. 2011. aastal tegi ta Rootsi televisiooni teadussaadele «Vetenskapens värld» palju vastukaja tekitanud reportaaži diabeetikute toitumisest. Tema sulest on ilmunud suhkrusõltuvust ja diabeetikute toitumist käsitlev raamat «Magus veri. Suhkrusõltuvuse needus» (2012; eesti keeles 2015, kirjastus Petrone Print) ja «Kõige magusam, mis meil on» («Det sötaste vi har», 2014), mis räägib laste suhkrutarbimisest.
«Raamatut on lihtne lugeda, see on paraja pikkusega, teaduslikult hästi põhjendatud ja samas tõeliselt põnev. See loob kindla pinnase, millele oma pere tervisliku toitumise süsteem rajada, ent lisab ka uusi vaatenurki sellele, kui oluline on last võimalikult vara uute maitsete ja koostistega harjutada ning millist mõju võib lapse tervisele avaldada tema kokkupuude võimalike allergeenidega.» Kajsa Kaijser, lastemeditsiini spetsialist ja vastsündinute osakonna arst, Astrid Lindgreni lastehaigla, Karolinska ülikoolihaigla.
See raamat on mõeldud just teile. Mul oleks olnud hea meel, kui keegi oleks selle raamatu mulle pihku andnud, kui mina oma lapsi muu toiduga harjutama hakkasin. Mul ei olnud suurt aimu, kui oluline on maitsetega kohanemine just esimestel eluaastatel. Kui lapsed hakkavad saama kaheaastaseks, muutuvad nad järsku neofoobideks ehk on kõige uue, kaasa arvatud uue toidu vastu väga skeptiliselt meelestatud, ja siis on eriti keeruline pakkuda neile head ja kasulikku toitu, nagu brokoli, maksapasteet, lõhe, muna.
Et lapsed on loomult uudishimulikud ja armastavad seiklusi, siis tuleb neile asi huvitavaks teha, avastada erinevaid maitseid ja konsistentse koos. Raamatus on palju nõuandeid selle kohta, mida ette võtta, kui laps keeldub järsku söömast toitu, mis talle varem on meeldinud, samuti selle kohta, kuidas nendele uusi maitseid tutvustada. Olen neid nippe oma laste peal proovinud ja julgen neid soovitada.
Loodan, et see raamat toob teie pere kööki ja toidulaua äärde rõõmu ja huvitavaid seiklusi koos lapsega. Ann Fernholm, ema, teadusajakirjanik ja molekulaarse biotehnoloogia doktor.
Ann Fernholm töötab teadusajakirjanikuna. Ta on teinud kaastööd Dagens Nyheterile, Svenska Dagbladetile, Fokusele ning Forskning & Framstegile. 2010. aastal nimetati ta aasta teadusajakirjanikuks päikesekaitsekreemi kohta tehtud uuringu eest. 2011. aastal tegi ta Rootsi televisiooni teadussaadele «Vetenskapens värld» palju vastukaja tekitanud reportaaži diabeetikute toitumisest. Tema sulest on ilmunud suhkrusõltuvust ja diabeetikute toitumist käsitlev raamat «Magus veri. Suhkrusõltuvuse needus» (2012; eesti keeles 2015, kirjastus Petrone Print) ja «Kõige magusam, mis meil on» («Det sötaste vi har», 2014), mis räägib laste suhkrutarbimisest.
«Raamatut on lihtne lugeda, see on paraja pikkusega, teaduslikult hästi põhjendatud ja samas tõeliselt põnev. See loob kindla pinnase, millele oma pere tervisliku toitumise süsteem rajada, ent lisab ka uusi vaatenurki sellele, kui oluline on last võimalikult vara uute maitsete ja koostistega harjutada ning millist mõju võib lapse tervisele avaldada tema kokkupuude võimalike allergeenidega.» Kajsa Kaijser, lastemeditsiini spetsialist ja vastsündinute osakonna arst, Astrid Lindgreni lastehaigla, Karolinska ülikoolihaigla.
Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul.
Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.
Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?
Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit. Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest.
Kuidas raamatud kätte saab?
Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.
Millises seisukorras on kasutatud raamatud?
Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.
product
https://raamatukoi.ee/kuidas-lapsi-sööma-saada191415Kuidas lapsi sööma saadahttps://raamatukoi.ee/media/catalog/product/k/u/kuidas-lapsi-sooma-saada.jpg88EURInStock/Kõik teemad/perekond ja kodu/kasvatus/Kõik teemad/kokandus591101212511Kallid värsked lapsevanemad! <br /> <br />See raamat on mõeldud just teile. Mul oleks olnud hea meel, kui keegi oleks selle raamatu mulle pihku andnud, kui mina oma lapsi muu toiduga harjutama hakkasin. Mul ei olnud suurt aimu, kui oluline on maitsetega kohanemine just esimestel eluaastatel. Kui lapsed hakkavad saama kaheaastaseks, muutuvad nad järsku neofoobideks ehk on kõige uue, kaasa arvatud uue toidu vastu väga skeptiliselt meelestatud, ja siis on eriti keeruline pakkuda neile head ja kasulikku toitu, nagu brokoli, maksapasteet, lõhe, muna. <br /> <br />Et lapsed on loomult uudishimulikud ja armastavad seiklusi, siis tuleb neile asi huvitavaks teha, avastada erinevaid maitseid ja konsistentse koos. Raamatus on palju nõuandeid selle kohta, mida ette võtta, kui laps keeldub järsku söömast toitu, mis talle varem on meeldinud, samuti selle kohta, kuidas nendele uusi maitseid tutvustada. Olen neid nippe oma laste peal proovinud ja julgen neid soovitada. <br /> <br />Loodan, et see raamat toob teie pere kööki ja toidulaua äärde rõõmu ja huvitavaid seiklusi koos lapsega. <br />Ann Fernholm, ema, teadusajakirjanik ja molekulaarse biotehnoloogia doktor. <br /> <br />Ann Fernholm töötab teadusajakirjanikuna. Ta on teinud kaastööd Dagens Nyheterile, Svenska Dagbladetile, Fokusele ning Forskning & Framstegile. 2010. aastal nimetati ta aasta teadusajakirjanikuks päikesekaitsekreemi kohta tehtud uuringu eest. 2011. aastal tegi ta Rootsi televisiooni teadussaadele «Vetenskapens värld» palju vastukaja tekitanud reportaaži diabeetikute toitumisest. Tema sulest on ilmunud suhkrusõltuvust ja diabeetikute toitumist käsitlev raamat «Magus veri. Suhkrusõltuvuse needus» (2012; eesti keeles 2015, kirjastus Petrone Print) ja «Kõige magusam, mis meil on» («Det sötaste vi har», 2014), mis räägib laste suhkrutarbimisest. <br /> <br />«Raamatut on lihtne lugeda, see on paraja pikkusega, teaduslikult hästi põhjendatud ja samas tõeliselt põnev. See loob kindla pinnase, millele oma pere tervisliku toitumise süsteem rajada, ent lisab ka uusi vaatenurki sellele, kui oluline on last võimalikult vara uute maitsete ja koostistega harjutada ning millist mõju võib lapse tervisele avaldada tema kokkupuude võimalike allergeenidega.» <br />Kajsa Kaijser, lastemeditsiini spetsialist ja vastsündinute osakonna arst, Astrid Lindgreni lastehaigla, Karolinska ülikoolihaigla. Kallid värsked lapsevanemad! <br /> <br />See raamat on mõeldud just teile. Mul oleks olnud hea meel, kui keegi oleks selle raamatu mulle pihku andnud, kui mina oma lapsi muu toiduga harjutama hakkasin. Mul ei olnud suurt aimu, kui oluline on maitsetega kohanemine just esimestel eluaastatel. Kui lapsed hakkavad saama kaheaastaseks, muutuvad nad järsku neofoobideks ehk on kõige uue, kaasa arvatud uue toidu vastu väga skeptiliselt meelestatud, ja siis on eriti keeruline pakkuda neile head ja kasulikku toitu, nagu brokoli, maksapasteet, lõhe, muna. <br /> <br />Et lapsed on loomult uudishimulikud ja armastavad seiklusi, siis tuleb neile asi huvitavaks teha, avastada erinevaid maitseid ja konsistentse koos. Raamatus on palju nõuandeid selle kohta, mida ette võtta, kui laps keeldub järsku söömast toitu, mis talle varem on meeldinud, samuti selle kohta, kuidas nendele uusi maitseid tutvustada. Olen neid nippe oma laste peal proovinud ja julgen neid soovitada. <br /> <br />Loodan, et see raamat toob teie pere kööki ja toidulaua äärde rõõmu ja huvitavaid seiklusi koos lapsega. <br />Ann Fernholm, ema, teadusajakirjanik ja molekulaarse biotehnoloogia doktor. <br /> <br />Ann Fernholm töötab teadusajakirjanikuna. Ta on teinud kaastööd Dagens Nyheterile, Svenska Dagbladetile, Fokusele ning Forskning & Framstegile. 2010. aastal nimetati ta aasta teadusajakirjanikuks päikesekaitsekreemi kohta tehtud uuringu eest. 2011. aastal tegi ta Rootsi televisiooni teadussaadele «Vetenskapens värld» palju vastukaja tekitanud reportaaži diabeetikute toitumisest. Tema sulest on ilmunud suhkrusõltuvust ja diabeetikute toitumist käsitlev raamat «Magus veri. Suhkrusõltuvuse needus» (2012; eesti keeles 2015, kirjastus Petrone Print) ja «Kõige magusam, mis meil on» («Det sötaste vi har», 2014), mis räägib laste suhkrutarbimisest. <br /> <br />«Raamatut on lihtne lugeda, see on paraja pikkusega, teaduslikult hästi põhjendatud ja samas tõeliselt põnev. See loob kindla pinnase, millele oma pere tervisliku toitumise süsteem rajada, ent lisab ka uusi vaatenurki sellele, kui oluline on last võimalikult vara uute maitsete ja koostistega harjutada ning millist mõju võib lapse tervisele avaldada tema kokkupuude võimalike allergeenidega.» <br />Kajsa Kaijser, lastemeditsiini spetsialist ja vastsündinute osakonna arst, Astrid Lindgreni lastehaigla, Karolinska ülikoolihaigla.