Raamatu kaanelt: Selles raamatus, mis on neljast aia- ja metsasaaduste säilitamise raamatust kolmas, on juttu levinud ja haruldaste marjade-puuviljade, nendest jäätise, aedviljade, maitsetaimede, mõnede väärtuslike rohttaimede ja seente külmutamisest. Sügavkülmutamine on tänapäeval kõige hinnatavam, moodsam ja ühtlasi ka kallim säilitusviis. Tegemist on põhjamaades ja kõrgmäestikes ammu tuntud toiduainete säilitusviisiga, mis nüüd kaasajal seoses elektriliste sügavkülmikute levikuga taas päevakorda on tõusnud. Juba ammustel aegadel külmutati talvevaruks toitvamat liha ja kala, juurikad ja marjad külmusid looduse tahtel ise. Sügavkülmikut ei tasu mõtlematult täis toppida, teadmata ühe või teise säilitatava kultuuri toiteväärtust. Sügavkülma võtmesõnad on eelkõige C-vitamiin, eeterlikud õlid ja muidu halvasti säiliv ning kiiresti riknev valkaine.
Raamatu kaanelt: Selles raamatus, mis on neljast aia- ja metsasaaduste säilitamise raamatust kolmas, on juttu levinud ja haruldaste marjade-puuviljade, nendest jäätise, aedviljade, maitsetaimede, mõnede väärtuslike rohttaimede ja seente külmutamisest. Sügavkülmutamine on tänapäeval kõige hinnatavam, moodsam ja ühtlasi ka kallim säilitusviis. Tegemist on põhjamaades ja kõrgmäestikes ammu tuntud toiduainete säilitusviisiga, mis nüüd kaasajal seoses elektriliste sügavkülmikute levikuga taas päevakorda on tõusnud. Juba ammustel aegadel külmutati talvevaruks toitvamat liha ja kala, juurikad ja marjad külmusid looduse tahtel ise. Sügavkülmikut ei tasu mõtlematult täis toppida, teadmata ühe või teise säilitatava kultuuri toiteväärtust. Sügavkülma võtmesõnad on eelkõige C-vitamiin, eeterlikud õlid ja muidu halvasti säiliv ning kiiresti riknev valkaine.
Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul.
Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.
Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?
Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit. Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest.
Kuidas raamatud kätte saab?
Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.
Millises seisukorras on kasutatud raamatud?
Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.
product
https://raamatukoi.ee/külmutamine_199954983Külmutaminehttps://raamatukoi.ee/media/catalog/product/k/_/k_lmutamine_1999-489_1_2.webp00EUROutOfStock/Kõik teemad/kokandus/Kõik teemad/kokandus/hoidistamine11011112125110Raamatu kaanelt: <BR>Selles raamatus, mis on neljast aia- ja metsasaaduste säilitamise raamatust kolmas, on juttu levinud ja haruldaste marjade-puuviljade, nendest jäätise, aedviljade, maitsetaimede, mõnede väärtuslike rohttaimede ja seente külmutamisest.<BR>Sügavkülmutamine on tänapäeval kõige hinnatavam, moodsam ja ühtlasi ka kallim säilitusviis. Tegemist on põhjamaades ja kõrgmäestikes ammu tuntud toiduainete säilitusviisiga, mis nüüd kaasajal seoses elektriliste sügavkülmikute levikuga taas päevakorda on tõusnud. Juba ammustel aegadel külmutati talvevaruks toitvamat liha ja kala, juurikad ja marjad külmusid looduse tahtel ise. <BR>Sügavkülmikut ei tasu mõtlematult täis toppida, teadmata ühe või teise säilitatava kultuuri toiteväärtust. Sügavkülma võtmesõnad on eelkõige C-vitamiin, eeterlikud õlid ja muidu halvasti säiliv ning kiiresti riknev valkaine. Raamatu kaanelt: <BR>Selles raamatus, mis on neljast aia- ja metsasaaduste säilitamise raamatust kolmas, on juttu levinud ja haruldaste marjade-puuviljade, nendest jäätise, aedviljade, maitsetaimede, mõnede väärtuslike rohttaimede ja seente külmutamisest.<BR>Sügavkülmutamine on tänapäeval kõige hinnatavam, moodsam ja ühtlasi ka kallim säilitusviis. Tegemist on põhjamaades ja kõrgmäestikes ammu tuntud toiduainete säilitusviisiga, mis nüüd kaasajal seoses elektriliste sügavkülmikute levikuga taas päevakorda on tõusnud. Juba ammustel aegadel külmutati talvevaruks toitvamat liha ja kala, juurikad ja marjad külmusid looduse tahtel ise. <BR>Sügavkülmikut ei tasu mõtlematult täis toppida, teadmata ühe või teise säilitatava kultuuri toiteväärtust. Sügavkülma võtmesõnad on eelkõige C-vitamiin, eeterlikud õlid ja muidu halvasti säiliv ning kiiresti riknev valkaine.