Lõhetoidud

144-leheküljeline suures formaadis ning pehmes köites kokaraamat

Varrak 2004


Tervislik ja hõrk lõhe on igaks söögikorraks suurepärane valik. Käesolev raamat pakub üle 50 hõrgutava retsepti, alates kreemjast lõheriisiroast ning lõpetades apteegitilli, kirsstomatite ja punaste sibulatega küpsetatud lõhega.
Lisaks supid, suupisted ja eelroad - lõhe on tänu maitseomadustele suurepärane toiduaine.
Toode on läbi müüdud
Ainult %1 järel
Tervislik ja hõrk lõhe on igaks söögikorraks suurepärane valik. Käesolev raamat pakub üle 50 hõrgutava retsepti, alates kreemjast lõheriisiroast ning lõpetades apteegitilli, kirsstomatite ja punaste sibulatega küpsetatud lõhega.
Lisaks supid, suupisted ja eelroad - lõhe on tänu maitseomadustele suurepärane toiduaine.
Tooteinfo
Tootekood R0018419
Aasta 2004
Kirjastus Varrak
Tõlkija Lii Tõnismann
Köide pehme
Lehekülgi 144
EAN 9789985308462
Ümbris ei
ISBN 9985308468
Keel eesti
Teema kokandus

Kas kõik raamatud on kohe saadaval?

Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul. 

Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.


Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?

Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit.
Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu
leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest. 


Kuidas raamatud kätte saab?

Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.


Millises seisukorras on kasutatud raamatud?

Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.