Erlis Schönberg on kahes Hiiumaa restoranis tegutsev Mulgimaa mees, kelle elu kulinaariamaastikul on kulgenud nagu filmis. Kuueaastasena ema kõrval restoraniköögis tärganud huvi söögitegemise vastu viis 2010. aastal tiitlini «Aasta kodukokk». Järgnesid tööaastad pealinna noobli restorani köögis peakokana. Praeguseks on Erlis esimene kodukokast peakokk, kes ilma kutsetunnistuseta sai kutse liituda Eesti peakokkade ühendusega.
Erlis «Maitsemeelelahutaja» retseptid on nagu vanad sõbrad – arvad neid tundvat, aga ikka üllatud! Sest Erlisel lihtsalt on vaja pea igasse retsepti oma vimka sisse visata. Tema käekirjaga on hapukapsasupp kuivatatud räimega, karusmarja rummipallid, mehine seljanka kuumsuitsulõhega, meretagune mulgipuder, linnasejäätis ja värskekapsakali ning Erlise äkiline raketikütus ehk supersärtsakas tomati-küüslaugu-mädarõikasalat võtab pisarad lahti ka kõige vapramal mehepojal.
Erlis Schönberg on kahes Hiiumaa restoranis tegutsev Mulgimaa mees, kelle elu kulinaariamaastikul on kulgenud nagu filmis. Kuueaastasena ema kõrval restoraniköögis tärganud huvi söögitegemise vastu viis 2010. aastal tiitlini «Aasta kodukokk». Järgnesid tööaastad pealinna noobli restorani köögis peakokana. Praeguseks on Erlis esimene kodukokast peakokk, kes ilma kutsetunnistuseta sai kutse liituda Eesti peakokkade ühendusega.
Erlis «Maitsemeelelahutaja» retseptid on nagu vanad sõbrad – arvad neid tundvat, aga ikka üllatud! Sest Erlisel lihtsalt on vaja pea igasse retsepti oma vimka sisse visata. Tema käekirjaga on hapukapsasupp kuivatatud räimega, karusmarja rummipallid, mehine seljanka kuumsuitsulõhega, meretagune mulgipuder, linnasejäätis ja värskekapsakali ning Erlise äkiline raketikütus ehk supersärtsakas tomati-küüslaugu-mädarõikasalat võtab pisarad lahti ka kõige vapramal mehepojal.
Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul.
Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.
Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?
Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit. Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest.
Kuidas raamatud kätte saab?
Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.
Millises seisukorras on kasutatud raamatud?
Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.
product
https://raamatukoi.ee/maitsemeelelahutaja353751Maitsemeelelahutajahttps://raamatukoi.ee/media/catalog/product/9/7/9789949696697-103.jpg23.723.7EURInStock/Kõik teemad/kokandus11012125Erlis Schönberg on kahes Hiiumaa restoranis tegutsev Mulgimaa mees, kelle elu kulinaariamaastikul on kulgenud nagu filmis. Kuueaastasena ema kõrval restoraniköögis tärganud huvi söögitegemise vastu viis 2010. aastal tiitlini «Aasta kodukokk». Järgnesid tööaastad pealinna noobli restorani köögis peakokana. Praeguseks on Erlis esimene kodukokast peakokk, kes ilma kutsetunnistuseta sai kutse liituda Eesti peakokkade ühendusega.<br /><br />Erlis «Maitsemeelelahutaja» retseptid on nagu vanad sõbrad – arvad neid tundvat, aga ikka üllatud! Sest Erlisel lihtsalt on vaja pea igasse retsepti oma vimka sisse visata. Tema käekirjaga on hapukapsasupp kuivatatud räimega, karusmarja rummipallid, mehine seljanka kuumsuitsulõhega, meretagune mulgipuder, linnasejäätis ja värskekapsakali ning Erlise äkiline raketikütus ehk supersärtsakas tomati-küüslaugu-mädarõikasalat võtab pisarad lahti ka kõige vapramal mehepojal. Erlis Schönberg on kahes Hiiumaa restoranis tegutsev Mulgimaa mees, kelle elu kulinaariamaastikul on kulgenud nagu filmis. Kuueaastasena ema kõrval restoraniköögis tärganud huvi söögitegemise vastu viis 2010. aastal tiitlini «Aasta kodukokk». Järgnesid tööaastad pealinna noobli restorani köögis peakokana. Praeguseks on Erlis esimene kodukokast peakokk, kes ilma kutsetunnistuseta sai kutse liituda Eesti peakokkade ühendusega.<br /><br />Erlis «Maitsemeelelahutaja» retseptid on nagu vanad sõbrad – arvad neid tundvat, aga ikka üllatud! Sest Erlisel lihtsalt on vaja pea igasse retsepti oma vimka sisse visata. Tema käekirjaga on hapukapsasupp kuivatatud räimega, karusmarja rummipallid, mehine seljanka kuumsuitsulõhega, meretagune mulgipuder, linnasejäätis ja värskekapsakali ning Erlise äkiline raketikütus ehk supersärtsakas tomati-küüslaugu-mädarõikasalat võtab pisarad lahti ka kõige vapramal mehepojal.