The store will not work correctly when cookies are disabled.
Raamatukoi kasutab küpsiseid, et tagada e-poe toimimine, pakkuda paremat kasutajamugavust, mõõta e-poe külastatavust ning kuvada teile personaalseid pakkumisi ja reklaame. Klõpsates 'Nõustun', annate oma nõusoleku vajalike ja valikuliste küpsiste kasutamiseks.
Ekleerid ja makroonid, nii sarnased ja nii erinevad
144-leheküljeline tavaformaadis ja kõvas köites raamat
2019
Ekleerid ja makroonid on paljudele korraga nii arm kui ka hirm. Selleks, et arm ikka hirmu võidaks, jagab autor selles kaunis kokaraamatus oma aastate jooksul koolitajana tegutsedes omandatud teadmisi ja oskusi. Raamat sobib uudistamiseks algajale ja praktiliseks käsiraamatuks tõsisemale huvilisele, kes on ekleeride-makroonide tegemist omal käel juba proovinud. Leiad siit rikkalikult piltidega illustreeritud ja seetõttu hõlpsalt jälgitavad sammsammulised õpetused makrooni- ja ekleeritainaste valmistamiseks, toorikute pritsimiseks, glasuurimiseks ja kaunistamiseks ning ohtralt põnevaid retsepte täidiste ja ka pilkupüüdvate tortide valmistamiseks. Lastega koos on vahva ette võtta erikujuliste makroonide tegemine, ka selleks on raamatus piltidega tegemisõpetused.
Autor kirjutab: «Olen õnnelik inimene, kelle hobist sai armastatud töö, mis omakorda muutus elustiiliks. Olen Tordikooli omanik ja koolitaja, teen tortide, ekleeride, makroonide, söödavate kaunistuste ja muidki toidukoolitusi. Loodan, et leiad minu raamatust uut ja virgutavat inspiratsiooni, samuti oled väga teretulnud Tordikooli õpitubadesse.»
Ekleerid ja makroonid on paljudele korraga nii arm kui ka hirm. Selleks, et arm ikka hirmu võidaks, jagab autor selles kaunis kokaraamatus oma aastate jooksul koolitajana tegutsedes omandatud teadmisi ja oskusi. Raamat sobib uudistamiseks algajale ja praktiliseks käsiraamatuks tõsisemale huvilisele, kes on ekleeride-makroonide tegemist omal käel juba proovinud. Leiad siit rikkalikult piltidega illustreeritud ja seetõttu hõlpsalt jälgitavad sammsammulised õpetused makrooni- ja ekleeritainaste valmistamiseks, toorikute pritsimiseks, glasuurimiseks ja kaunistamiseks ning ohtralt põnevaid retsepte täidiste ja ka pilkupüüdvate tortide valmistamiseks. Lastega koos on vahva ette võtta erikujuliste makroonide tegemine, ka selleks on raamatus piltidega tegemisõpetused.
Autor kirjutab: «Olen õnnelik inimene, kelle hobist sai armastatud töö, mis omakorda muutus elustiiliks. Olen Tordikooli omanik ja koolitaja, teen tortide, ekleeride, makroonide, söödavate kaunistuste ja muidki toidukoolitusi. Loodan, et leiad minu raamatust uut ja virgutavat inspiratsiooni, samuti oled väga teretulnud Tordikooli õpitubadesse.»
Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul.
Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.
Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?
Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit. Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest.
Kuidas raamatud kätte saab?
Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.
Millises seisukorras on kasutatud raamatud?
Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.
product
https://raamatukoi.ee/minu-prantsuse-kullakesed_201921683Minu prantsuse kullakesedhttps://raamatukoi.ee/media/catalog/product/m/i/minu-prantsuse-kullakesed_2019.jpg00EUROutOfStock/Kõik teemad/kokandus11012125Ekleerid ja makroonid on paljudele korraga nii arm kui ka hirm. Selleks, et arm ikka hirmu võidaks, jagab autor selles kaunis kokaraamatus oma aastate jooksul koolitajana tegutsedes omandatud teadmisi ja oskusi. Raamat sobib uudistamiseks algajale ja praktiliseks käsiraamatuks tõsisemale huvilisele, kes on ekleeride-makroonide tegemist omal käel juba proovinud. Leiad siit rikkalikult piltidega illustreeritud ja seetõttu hõlpsalt jälgitavad sammsammulised õpetused makrooni- ja ekleeritainaste valmistamiseks, toorikute pritsimiseks, glasuurimiseks ja kaunistamiseks ning ohtralt põnevaid retsepte täidiste ja ka pilkupüüdvate tortide valmistamiseks. Lastega koos on vahva ette võtta erikujuliste makroonide tegemine, ka selleks on raamatus piltidega tegemisõpetused. <br /><br />Autor kirjutab: «Olen õnnelik inimene, kelle hobist sai armastatud töö, mis omakorda muutus elustiiliks. Olen Tordikooli omanik ja koolitaja, teen tortide, ekleeride, makroonide, söödavate kaunistuste ja muidki toidukoolitusi. Loodan, et leiad minu raamatust uut ja virgutavat inspiratsiooni, samuti oled väga teretulnud Tordikooli õpitubadesse.»<br /> Ekleerid ja makroonid on paljudele korraga nii arm kui ka hirm. Selleks, et arm ikka hirmu võidaks, jagab autor selles kaunis kokaraamatus oma aastate jooksul koolitajana tegutsedes omandatud teadmisi ja oskusi. Raamat sobib uudistamiseks algajale ja praktiliseks käsiraamatuks tõsisemale huvilisele, kes on ekleeride-makroonide tegemist omal käel juba proovinud. Leiad siit rikkalikult piltidega illustreeritud ja seetõttu hõlpsalt jälgitavad sammsammulised õpetused makrooni- ja ekleeritainaste valmistamiseks, toorikute pritsimiseks, glasuurimiseks ja kaunistamiseks ning ohtralt põnevaid retsepte täidiste ja ka pilkupüüdvate tortide valmistamiseks. Lastega koos on vahva ette võtta erikujuliste makroonide tegemine, ka selleks on raamatus piltidega tegemisõpetused. <br /><br />Autor kirjutab: «Olen õnnelik inimene, kelle hobist sai armastatud töö, mis omakorda muutus elustiiliks. Olen Tordikooli omanik ja koolitaja, teen tortide, ekleeride, makroonide, söödavate kaunistuste ja muidki toidukoolitusi. Loodan, et leiad minu raamatust uut ja virgutavat inspiratsiooni, samuti oled väga teretulnud Tordikooli õpitubadesse.»<br />