Mihkel Zilmer Anne Lill Urmas Kokassaar

Normaalne söömine

Teejuht ja abimees eluks nüüdisaja globaalsel infoprügimäel

142-leheküljeline suures formaadis ning pehmes köites raamat

Avita 2015


Söömine on inimese elu alus. Puudujäägid ja liialdused selles põhjustavad varem või hiljem häireid. Nõrgenevad keha passiivsed ja aktiivsed kaitsesüsteemid, häirub rakkude jagunemine, pidurdub haavade paranemine, aeglustub ainevahetus, väheneb lihaste jõudlus, tasapisi langeb ka vaimne võimekus. Põhiteadmisi söömisest vajavad kõik ja neid Normaalne söömine ka selgitab. Seda on vaja, et nüüdisaja söömisalases «info»-uputuses (enamasti kehtetu ja populistlik, tugevalt kallutatud kellegi/millegi ärihuvidest jms) oleks võimalik elada normaalselt (loe: õnnelikult).

Esimene osa on normaalse söömise lihtne aluskursus, mis annab lühidalt ja arusaadavalt teadmised, mille omandamiseks pole vaja eriharidust. Tuuakse välja põhireeglid, mida tea ja järgi. Pane tähele! Kui piirdudki vaid lühikese põhikursuse omandamise ja rakendamisega, võid ka siis olla enda üle uhke. Oled astunud väga võimsa ja olulise sammu oma ainevahetuse, tervise jms nimel.

Teine osa on normaalse söömise süvakursus, mis seletab lihtsalt toitainete mõisteid ja vajadust ning harib huvitatud lugejaid põhitoiduainete valdkonnas, et oleks võimalik tervislikult (normaalselt) süüa. Pane tähele! Selles antakse esmakordselt laiale lugejaskonnale ka teaduspõhine info söögipoolise toitainete tegeliku sisalduse kohta, lähtudes inimkeha tegelikust päevasest vajadusest.

Kolmas osa kannab tinglikult nimetust «Normaalse söömise ülikoolikursus». Selles analüüsitakse kuumaksköetud teemasid nende õiges sisus, et peletada hirme, likvideerida harimatust jpm. Veendud korduvalt, et söömisega seotud tõsiste probleemide peiteaeg on tavaliselt 5…10 aastat. Raamatu lõpus on nn lisalugemise peatükike elu ja söömise laiemaks mõnusaks tunnetamiseks ja sellest arusaamise soonega inimesele ka lihtsalt mõnulemiseks.

«Normaalne söömine» sobib kõigile, kes soovivad ennast harida, ja ka nendele, kes tegelevad koolisüsteemis teiste harimisega.

Kordustrükk.
Toode on läbi müüdud
Ainult %1 järel
Söömine on inimese elu alus. Puudujäägid ja liialdused selles põhjustavad varem või hiljem häireid. Nõrgenevad keha passiivsed ja aktiivsed kaitsesüsteemid, häirub rakkude jagunemine, pidurdub haavade paranemine, aeglustub ainevahetus, väheneb lihaste jõudlus, tasapisi langeb ka vaimne võimekus. Põhiteadmisi söömisest vajavad kõik ja neid Normaalne söömine ka selgitab. Seda on vaja, et nüüdisaja söömisalases «info»-uputuses (enamasti kehtetu ja populistlik, tugevalt kallutatud kellegi/millegi ärihuvidest jms) oleks võimalik elada normaalselt (loe: õnnelikult).

Esimene osa on normaalse söömise lihtne aluskursus, mis annab lühidalt ja arusaadavalt teadmised, mille omandamiseks pole vaja eriharidust. Tuuakse välja põhireeglid, mida tea ja järgi. Pane tähele! Kui piirdudki vaid lühikese põhikursuse omandamise ja rakendamisega, võid ka siis olla enda üle uhke. Oled astunud väga võimsa ja olulise sammu oma ainevahetuse, tervise jms nimel.

Teine osa on normaalse söömise süvakursus, mis seletab lihtsalt toitainete mõisteid ja vajadust ning harib huvitatud lugejaid põhitoiduainete valdkonnas, et oleks võimalik tervislikult (normaalselt) süüa. Pane tähele! Selles antakse esmakordselt laiale lugejaskonnale ka teaduspõhine info söögipoolise toitainete tegeliku sisalduse kohta, lähtudes inimkeha tegelikust päevasest vajadusest.

Kolmas osa kannab tinglikult nimetust «Normaalse söömise ülikoolikursus». Selles analüüsitakse kuumaksköetud teemasid nende õiges sisus, et peletada hirme, likvideerida harimatust jpm. Veendud korduvalt, et söömisega seotud tõsiste probleemide peiteaeg on tavaliselt 5…10 aastat. Raamatu lõpus on nn lisalugemise peatükike elu ja söömise laiemaks mõnusaks tunnetamiseks ja sellest arusaamise soonega inimesele ka lihtsalt mõnulemiseks.

«Normaalne söömine» sobib kõigile, kes soovivad ennast harida, ja ka nendele, kes tegelevad koolisüsteemis teiste harimisega.

Kordustrükk.
Tooteinfo
Tootekood R0214744
Aasta 2015
Autor Mihkel Zilmer, Anne Lill, Urmas Kokassaar
Kirjastus Avita
Kujundaja Marek Allvee
Illustraator Piia Maiste
Köide pehme
Lehekülgi 142
EAN 9789985221693
Ümbris ei
Keel eesti
Teema loodus- ja rahvameditsiin, haigused, ravi, esmaabi, kokandus

Kas kõik raamatud on kohe saadaval?

Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul. 

Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.


Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?

Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit.
Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu
leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest. 


Kuidas raamatud kätte saab?

Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.


Millises seisukorras on kasutatud raamatud?

Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.