Raamatus pakub presidendi peakokk Indrek Kivisalu välja 13 pidulikku lõuna- või õhtusöögi menüüd, mille ta on liigitanud vastavalt aastaaegadele - kevad, suvi, sügis, talv. Ühtlasi annab ta nõu, kuidas külaliste vastuvõtuks valmistuda, menüüd koostada ja lauda katta. Piduliku söömaaja õnnestumiseks on tähtis valida iga toidu juurde ka sobiv jook. Raamatus leiduvatele roogadele on veinisoovitused lisanud sommeljee Imre Uussaar.
Raamatus pakub presidendi peakokk Indrek Kivisalu välja 13 pidulikku lõuna- või õhtusöögi menüüd, mille ta on liigitanud vastavalt aastaaegadele - kevad, suvi, sügis, talv. Ühtlasi annab ta nõu, kuidas külaliste vastuvõtuks valmistuda, menüüd koostada ja lauda katta. Piduliku söömaaja õnnestumiseks on tähtis valida iga toidu juurde ka sobiv jook. Raamatus leiduvatele roogadele on veinisoovitused lisanud sommeljee Imre Uussaar.
Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul.
Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.
Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?
Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit. Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest.
Kuidas raamatud kätte saab?
Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.
Millises seisukorras on kasutatud raamatud?
Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.
product
https://raamatukoi.ee/pidulikud-pühapäevalõunad151624Pidulikud pühapäevalõunadhttps://raamatukoi.ee/media/catalog/product/9/7/9789949427895-781.webp00EUROutOfStock/Kõik teemad/kokandus11012125Raamatus pakub presidendi peakokk Indrek Kivisalu välja 13 pidulikku lõuna- või õhtusöögi menüüd, mille ta on liigitanud vastavalt aastaaegadele - kevad, suvi, sügis, talv. <br />Ühtlasi annab ta nõu, kuidas külaliste vastuvõtuks valmistuda, menüüd koostada ja lauda katta. <br />Piduliku söömaaja õnnestumiseks on tähtis valida iga toidu juurde ka sobiv jook. Raamatus leiduvatele roogadele on veinisoovitused lisanud sommeljee Imre Uussaar. Raamatus pakub presidendi peakokk Indrek Kivisalu välja 13 pidulikku lõuna- või õhtusöögi menüüd, mille ta on liigitanud vastavalt aastaaegadele - kevad, suvi, sügis, talv. <br />Ühtlasi annab ta nõu, kuidas külaliste vastuvõtuks valmistuda, menüüd koostada ja lauda katta. <br />Piduliku söömaaja õnnestumiseks on tähtis valida iga toidu juurde ka sobiv jook. Raamatus leiduvatele roogadele on veinisoovitused lisanud sommeljee Imre Uussaar.