«Seapraad ja kartulisalat. Pilguheit Eesti kööki» on ühe soomlase nägemus sellest, missugune on Eesti igapäevane köögikunst. Paljud rahvad on mõjutanud nii Eesti ajalugu kui ka Eesti kööki. Algupärane toidukultuur on segunenud saksa mõisaköögi ja Vene köögi traditsioonidega. Esimene kokaraamat tõlgiti omal ajal rootsi keelest. Toidukunst muutub pidevalt kõikjal.
Viimasel ajal on Eesti köögis jällegi hakatud hindama kohalikku toitu. Selle raamatu autoril on nii kokandus-, toidutehnoloogia- kui hotellindusalane haridus ja palju töökogemusi.
«Seapraad ja kartulisalat. Pilguheit Eesti kööki» on ühe soomlase nägemus sellest, missugune on Eesti igapäevane köögikunst. Paljud rahvad on mõjutanud nii Eesti ajalugu kui ka Eesti kööki. Algupärane toidukultuur on segunenud saksa mõisaköögi ja Vene köögi traditsioonidega. Esimene kokaraamat tõlgiti omal ajal rootsi keelest. Toidukunst muutub pidevalt kõikjal.
Viimasel ajal on Eesti köögis jällegi hakatud hindama kohalikku toitu. Selle raamatu autoril on nii kokandus-, toidutehnoloogia- kui hotellindusalane haridus ja palju töökogemusi.
Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul.
Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.
Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?
Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit. Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest.
Kuidas raamatud kätte saab?
Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.
Millises seisukorras on kasutatud raamatud?
Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.
product
https://raamatukoi.ee/seapraad-ja-kartulisalat-pilguheit-eesti-kööki173616Seapraad ja kartulisalat. Pilguheit Eesti köökihttps://raamatukoi.ee/media/catalog/product/9/7/9789949301188-822.webp2020EURInStock/Kõik teemad/kokandus11012125«Seapraad ja kartulisalat. Pilguheit Eesti kööki» on ühe soomlase nägemus sellest, missugune on Eesti igapäevane köögikunst. Paljud rahvad on mõjutanud nii Eesti ajalugu kui ka Eesti kööki. Algupärane toidukultuur on segunenud saksa mõisaköögi ja Vene köögi traditsioonidega. Esimene kokaraamat tõlgiti omal ajal rootsi keelest. Toidukunst muutub pidevalt kõikjal. <br /> <br />Viimasel ajal on Eesti köögis jällegi hakatud hindama kohalikku toitu. Selle raamatu autoril on nii kokandus-, toidutehnoloogia- kui hotellindusalane haridus ja palju töökogemusi. «Seapraad ja kartulisalat. Pilguheit Eesti kööki» on ühe soomlase nägemus sellest, missugune on Eesti igapäevane köögikunst. Paljud rahvad on mõjutanud nii Eesti ajalugu kui ka Eesti kööki. Algupärane toidukultuur on segunenud saksa mõisaköögi ja Vene köögi traditsioonidega. Esimene kokaraamat tõlgiti omal ajal rootsi keelest. Toidukunst muutub pidevalt kõikjal. <br /> <br />Viimasel ajal on Eesti köögis jällegi hakatud hindama kohalikku toitu. Selle raamatu autoril on nii kokandus-, toidutehnoloogia- kui hotellindusalane haridus ja palju töökogemusi.