Meie toidulaud on võrreldes saja aasta taguse ajaga tundmatuseni muutunud, nagu on muutunud ka toitumisharjumused, tehnoloogiad ja toorained. Toiduakadeemia algatatud konkursiga «Eesti uus rahvustoit» sooviti panna uuesti kirja vanad ja unustatud retseptid, kuid nüüdisaegses võtmes. Põnevatest kooslustest pälvib tähelepanu, et verivorst sobib suurepäraselt kokku rabarberiga, verikäkk suvikõrvitsaga, kilu hernepüreega ning meie armastatud must leib on leidnud tee ka magustoitudesse ja suppidesse.
«Raamat koondab endas retsepte, mis on viimase kümne aasta jooksul Toiduakadeemias läbi kokatud. On lihtsamaid roogasid, on raskemaid retsepte, on koduperenaise kokandust ja tipprestoranide menüüpärleid. Loomulikult ei mahtunud siia kõikide Toiduakadeemia kokk-koolitajate retseptid ega ka kõik konkursi «Eesti uus rahvustoit» road. Valisime siia vaid parimatest parimaid ja kokku saime 100 retsepti, mis on Toiduakadeemia kingitus Eestimaa sajandaks sünnipäevaks.»
Meie toidulaud on võrreldes saja aasta taguse ajaga tundmatuseni muutunud, nagu on muutunud ka toitumisharjumused, tehnoloogiad ja toorained. Toiduakadeemia algatatud konkursiga «Eesti uus rahvustoit» sooviti panna uuesti kirja vanad ja unustatud retseptid, kuid nüüdisaegses võtmes. Põnevatest kooslustest pälvib tähelepanu, et verivorst sobib suurepäraselt kokku rabarberiga, verikäkk suvikõrvitsaga, kilu hernepüreega ning meie armastatud must leib on leidnud tee ka magustoitudesse ja suppidesse.
«Raamat koondab endas retsepte, mis on viimase kümne aasta jooksul Toiduakadeemias läbi kokatud. On lihtsamaid roogasid, on raskemaid retsepte, on koduperenaise kokandust ja tipprestoranide menüüpärleid. Loomulikult ei mahtunud siia kõikide Toiduakadeemia kokk-koolitajate retseptid ega ka kõik konkursi «Eesti uus rahvustoit» road. Valisime siia vaid parimatest parimaid ja kokku saime 100 retsepti, mis on Toiduakadeemia kingitus Eestimaa sajandaks sünnipäevaks.»
Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul.
Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.
Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?
Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit. Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest.
Kuidas raamatud kätte saab?
Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.
Millises seisukorras on kasutatud raamatud?
Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.
product
https://raamatukoi.ee/tänapäevane-eesti-köök51713Tänapäevane eesti köökhttps://raamatukoi.ee/media/catalog/product/9/7/9789985342749-776_1.webp00EUROutOfStock/Kõik teemad/kokandus11012125Meie toidulaud on võrreldes saja aasta taguse ajaga tundmatuseni muutunud, nagu on muutunud ka toitumisharjumused, tehnoloogiad ja toorained. Toiduakadeemia algatatud konkursiga «Eesti uus rahvustoit» sooviti panna uuesti kirja vanad ja unustatud retseptid, kuid nüüdisaegses võtmes. Põnevatest kooslustest pälvib tähelepanu, et verivorst sobib suurepäraselt kokku rabarberiga, verikäkk suvikõrvitsaga, kilu hernepüreega ning meie armastatud must leib on leidnud tee ka magustoitudesse ja suppidesse. <br /><br />«Raamat koondab endas retsepte, mis on viimase kümne aasta jooksul Toiduakadeemias läbi kokatud. On lihtsamaid roogasid, on raskemaid retsepte, on koduperenaise kokandust ja tipprestoranide menüüpärleid. Loomulikult ei mahtunud siia kõikide Toiduakadeemia kokk-koolitajate retseptid ega ka kõik konkursi «Eesti uus rahvustoit» road. Valisime siia vaid parimatest parimaid ja kokku saime 100 retsepti, mis on Toiduakadeemia kingitus Eestimaa sajandaks sünnipäevaks.» <br /><br />Tarvo Kullama, Toiduakadeemia peakokk Meie toidulaud on võrreldes saja aasta taguse ajaga tundmatuseni muutunud, nagu on muutunud ka toitumisharjumused, tehnoloogiad ja toorained. Toiduakadeemia algatatud konkursiga «Eesti uus rahvustoit» sooviti panna uuesti kirja vanad ja unustatud retseptid, kuid nüüdisaegses võtmes. Põnevatest kooslustest pälvib tähelepanu, et verivorst sobib suurepäraselt kokku rabarberiga, verikäkk suvikõrvitsaga, kilu hernepüreega ning meie armastatud must leib on leidnud tee ka magustoitudesse ja suppidesse. <br /><br />«Raamat koondab endas retsepte, mis on viimase kümne aasta jooksul Toiduakadeemias läbi kokatud. On lihtsamaid roogasid, on raskemaid retsepte, on koduperenaise kokandust ja tipprestoranide menüüpärleid. Loomulikult ei mahtunud siia kõikide Toiduakadeemia kokk-koolitajate retseptid ega ka kõik konkursi «Eesti uus rahvustoit» road. Valisime siia vaid parimatest parimaid ja kokku saime 100 retsepti, mis on Toiduakadeemia kingitus Eestimaa sajandaks sünnipäevaks.» <br /><br />Tarvo Kullama, Toiduakadeemia peakokk