Erinevaid toitumisteooriaid tuleb tänapäeval uksest ja aknast ja pole siis ime, et lõpuks ei tea, keda või mida uskuda. Seepärast ongi nii vajalikud meie oma kodumaised toitumisraamatud, mis toetuvad teadmistele, tervele talupojamõistusele ja pikaajalisele kogemusele. Just selline on ka Aive Luigela poolt kirjutatud raamat. Autor usub, et puhas kodumaine toit on meie tervise ja elujõu allikas. Käesolev teos on Aive Luigela väga populaarse raamatu teine osa, kus kirjutatakse nendest igapäevastest toiduainetest, mis esimesse raamatusse ära ei mahtunud. Asjatundjad ütlevad: oska olla terve – söö tervislikult... Aga kuidas siis? Aive Luigela pakub tarkusi ja retsepte oma pikaajalisest kogemuste ja teadmistepagasist.
Aive Luigela on Kodutohtri ja Terviselehe kauaaegne kaasautor. Ta on sage külaline raadios ja televisioonis, kui on vaja rääkida toiduainetest, maitse- ja tervisetaimedest. Autor on õppinud toiduvalmistamise tehnoloogiat, bio- ja orgaanilist keemiat ning toitumisfüsioloogiat.
Erinevaid toitumisteooriaid tuleb tänapäeval uksest ja aknast ja pole siis ime, et lõpuks ei tea, keda või mida uskuda. Seepärast ongi nii vajalikud meie oma kodumaised toitumisraamatud, mis toetuvad teadmistele, tervele talupojamõistusele ja pikaajalisele kogemusele. Just selline on ka Aive Luigela poolt kirjutatud raamat. Autor usub, et puhas kodumaine toit on meie tervise ja elujõu allikas. Käesolev teos on Aive Luigela väga populaarse raamatu teine osa, kus kirjutatakse nendest igapäevastest toiduainetest, mis esimesse raamatusse ära ei mahtunud. Asjatundjad ütlevad: oska olla terve – söö tervislikult... Aga kuidas siis? Aive Luigela pakub tarkusi ja retsepte oma pikaajalisest kogemuste ja teadmistepagasist.
Aive Luigela on Kodutohtri ja Terviselehe kauaaegne kaasautor. Ta on sage külaline raadios ja televisioonis, kui on vaja rääkida toiduainetest, maitse- ja tervisetaimedest. Autor on õppinud toiduvalmistamise tehnoloogiat, bio- ja orgaanilist keemiat ning toitumisfüsioloogiat.
Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul.
Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.
Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?
Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit. Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest.
Kuidas raamatud kätte saab?
Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.
Millises seisukorras on kasutatud raamatud?
Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.
product
https://raamatukoi.ee/targalt-toitudes-terveks_200949915Targalt toitudes tervekshttps://raamatukoi.ee/media/catalog/product/9/7/9789985318058-793_6_2.webp00EUROutOfStock/Kõik teemad/kokandus11012125Erinevaid toitumisteooriaid tuleb tänapäeval uksest ja aknast ja pole siis ime, et lõpuks ei tea, keda või mida uskuda. Seepärast ongi nii vajalikud meie oma kodumaised toitumisraamatud, mis toetuvad teadmistele, tervele talupojamõistusele ja pikaajalisele kogemusele. Just selline on ka Aive Luigela poolt kirjutatud raamat. Autor usub, et puhas kodumaine toit on meie tervise ja elujõu allikas. <br />Käesolev teos on Aive Luigela väga populaarse raamatu teine osa, kus kirjutatakse nendest igapäevastest toiduainetest, mis esimesse raamatusse ära ei mahtunud. <br />Asjatundjad ütlevad: oska olla terve – söö tervislikult... Aga kuidas siis? Aive Luigela pakub tarkusi ja retsepte oma pikaajalisest kogemuste ja teadmistepagasist. <br /> <br />Aive Luigela on Kodutohtri ja Terviselehe kauaaegne kaasautor. Ta on sage külaline raadios ja televisioonis, kui on vaja rääkida toiduainetest, maitse- ja tervisetaimedest. Autor on õppinud toiduvalmistamise tehnoloogiat, bio- ja orgaanilist keemiat ning toitumisfüsioloogiat. Erinevaid toitumisteooriaid tuleb tänapäeval uksest ja aknast ja pole siis ime, et lõpuks ei tea, keda või mida uskuda. Seepärast ongi nii vajalikud meie oma kodumaised toitumisraamatud, mis toetuvad teadmistele, tervele talupojamõistusele ja pikaajalisele kogemusele. Just selline on ka Aive Luigela poolt kirjutatud raamat. Autor usub, et puhas kodumaine toit on meie tervise ja elujõu allikas. <br />Käesolev teos on Aive Luigela väga populaarse raamatu teine osa, kus kirjutatakse nendest igapäevastest toiduainetest, mis esimesse raamatusse ära ei mahtunud. <br />Asjatundjad ütlevad: oska olla terve – söö tervislikult... Aga kuidas siis? Aive Luigela pakub tarkusi ja retsepte oma pikaajalisest kogemuste ja teadmistepagasist. <br /> <br />Aive Luigela on Kodutohtri ja Terviselehe kauaaegne kaasautor. Ta on sage külaline raadios ja televisioonis, kui on vaja rääkida toiduainetest, maitse- ja tervisetaimedest. Autor on õppinud toiduvalmistamise tehnoloogiat, bio- ja orgaanilist keemiat ning toitumisfüsioloogiat.