Gabriele Lehari

Toiduainete säilitamine

Hoidistamine, külmutamine, kuivatamine, suitsutamine

128-leheküljeline tavaformaadis ja kõvas köites raamat

Sinisukk 2010


Soovite nautida oma aia rikkalikku saaki ka talvel? Ei ole tahtmist iga päev poes käia? Kui nii, siis on see raamat just Teie jaoks.

Gabriele Lehari «Toiduainete säilitamine» tutvustab tänapäeval levinud toiduainete säilitamise ja hoidistamise viise. Lugeja saab ülevaate toiduainete värskelt säilitamisest, selleks sobivatest ruumidest ja hoiutingimustest. Pikemalt käsitletakse toiduainete erinevaid hoidistamis viise: sügavkülmutamist, kuivatamist, alkoholis, äädikas või õlis konserveerimist, hapendamist, kuumhoidistamist, puuviljade suhkurdamist ning liha ja kala soolamist ja suitsutamist. Iga hoidistamisviisi kirjelduse juurde on lisatud valik retsepte, mis pakuvad huvitavaid ideid hoidistatud toiduainetest roogade tegemiseks.

Lisaks traditsioonilise hapukapsa ja kartulisalati valmistaise õpetusele annab raamat näpunäiteid eesti köögis uudsete magushapude kastmete chutney'de ja «rummipoti» purki panemiseks ning liha, kala ja – üllatus-üllatus! – keeksi kuumhoidistamiseks.

Rikkalikult fotode ja tabelitega illustreeritud raamat on hea abimees perenaistele ja huvitav teabeallikas kõigile kokandushuvilistele.
Toode on läbi müüdud
Ainult %1 järel
Soovite nautida oma aia rikkalikku saaki ka talvel? Ei ole tahtmist iga päev poes käia? Kui nii, siis on see raamat just Teie jaoks.

Gabriele Lehari «Toiduainete säilitamine» tutvustab tänapäeval levinud toiduainete säilitamise ja hoidistamise viise. Lugeja saab ülevaate toiduainete värskelt säilitamisest, selleks sobivatest ruumidest ja hoiutingimustest. Pikemalt käsitletakse toiduainete erinevaid hoidistamis viise: sügavkülmutamist, kuivatamist, alkoholis, äädikas või õlis konserveerimist, hapendamist, kuumhoidistamist, puuviljade suhkurdamist ning liha ja kala soolamist ja suitsutamist. Iga hoidistamisviisi kirjelduse juurde on lisatud valik retsepte, mis pakuvad huvitavaid ideid hoidistatud toiduainetest roogade tegemiseks.

Lisaks traditsioonilise hapukapsa ja kartulisalati valmistaise õpetusele annab raamat näpunäiteid eesti köögis uudsete magushapude kastmete chutney'de ja «rummipoti» purki panemiseks ning liha, kala ja – üllatus-üllatus! – keeksi kuumhoidistamiseks.

Rikkalikult fotode ja tabelitega illustreeritud raamat on hea abimees perenaistele ja huvitav teabeallikas kõigile kokandushuvilistele.
Tooteinfo
Tootekood R0173584
Aasta 2010
Autor Gabriele Lehari
Kirjastus Sinisukk
Tõlkija Toomas Rosin
Köide kõva
Lehekülgi 128
EAN 9789949147441
Ümbris ei
Keel eesti
Teema aiandus, hoidistamine, jaht, kalastamine, korilus, kokandus

Kas kõik raamatud on kohe saadaval?

Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul. 

Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.


Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?

Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit.
Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu
leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest. 


Kuidas raamatud kätte saab?

Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.


Millises seisukorras on kasutatud raamatud?

Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.