Õpik on mõeldud kulinaarkaubanduskoolide õpilastele. Samuti sobib see toitlustusettevõtete töötajatele ja kutsekoolide õpilastele. Raamatus käsitletakse kokkuvõtlikult toitumisfüsioloogiat, ravi- ja lastetoitude valmistamise põhilisi erinevusi, esitatakse materjale toiduainete mikrobioloogia, toiduinfektsioonide ja -mürgituste ning nende profülaktika kohta. Erilist tähelepanu osutatakse osale «Hügieen ja sanitaaria», milles käsitletakse toitlustusettevõtete sanitaarset heakorrastust ja sanitaaralast tegevust, toiduainete külm- ja kuumtöötlemise hügieeni, personali isiklikku hügieeni ning toitlustamise sanitaarseadusandlust.
Õpik on mõeldud kulinaarkaubanduskoolide õpilastele. Samuti sobib see toitlustusettevõtete töötajatele ja kutsekoolide õpilastele. Raamatus käsitletakse kokkuvõtlikult toitumisfüsioloogiat, ravi- ja lastetoitude valmistamise põhilisi erinevusi, esitatakse materjale toiduainete mikrobioloogia, toiduinfektsioonide ja -mürgituste ning nende profülaktika kohta. Erilist tähelepanu osutatakse osale «Hügieen ja sanitaaria», milles käsitletakse toitlustusettevõtete sanitaarset heakorrastust ja sanitaaralast tegevust, toiduainete külm- ja kuumtöötlemise hügieeni, personali isiklikku hügieeni ning toitlustamise sanitaarseadusandlust.
Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul.
Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.
Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?
Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit. Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest.
Kuidas raamatud kätte saab?
Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.
Millises seisukorras on kasutatud raamatud?
Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.
product
https://raamatukoi.ee/toitlustusettevõtete-hügieen-ja-sanitaaria129492Toitlustusettevõtete hügieen ja sanitaariahttps://raamatukoi.ee/media/catalog/product/t/o/toitlustusettev_tete-h_gieen-ja-sanitaaria-104_1_2.webp66EURInStock/Kõik teemad/kokandus/Kõik teemad/õpikud11011712125Õpik on mõeldud kulinaarkaubanduskoolide õpilastele. Samuti sobib see toitlustusettevõtete töötajatele ja kutsekoolide õpilastele. <br />Raamatus käsitletakse kokkuvõtlikult toitumisfüsioloogiat, ravi- ja lastetoitude valmistamise põhilisi erinevusi, esitatakse materjale toiduainete mikrobioloogia, toiduinfektsioonide ja -mürgituste ning nende profülaktika kohta. <br />Erilist tähelepanu osutatakse osale «Hügieen ja sanitaaria», milles käsitletakse toitlustusettevõtete sanitaarset heakorrastust ja sanitaaralast tegevust, toiduainete külm- ja kuumtöötlemise hügieeni, personali isiklikku hügieeni ning toitlustamise sanitaarseadusandlust. Õpik on mõeldud kulinaarkaubanduskoolide õpilastele. Samuti sobib see toitlustusettevõtete töötajatele ja kutsekoolide õpilastele. <br />Raamatus käsitletakse kokkuvõtlikult toitumisfüsioloogiat, ravi- ja lastetoitude valmistamise põhilisi erinevusi, esitatakse materjale toiduainete mikrobioloogia, toiduinfektsioonide ja -mürgituste ning nende profülaktika kohta. <br />Erilist tähelepanu osutatakse osale «Hügieen ja sanitaaria», milles käsitletakse toitlustusettevõtete sanitaarset heakorrastust ja sanitaaralast tegevust, toiduainete külm- ja kuumtöötlemise hügieeni, personali isiklikku hügieeni ning toitlustamise sanitaarseadusandlust.