The store will not work correctly when cookies are disabled.
Raamatukoi kasutab küpsiseid, et tagada e-poe toimimine, pakkuda paremat kasutajamugavust, mõõta e-poe külastatavust ning kuvada teile personaalseid pakkumisi ja reklaame. Klõpsates 'Nõustun', annate oma nõusoleku vajalike ja valikuliste küpsiste kasutamiseks.
Maitsvad toorsalatid on väga tervislikud, pakatavad kiudainetest ja tekitavad ruttu täiskõhutunde.
Salatite loomiseks on tohutult võimalusi. Selles raamatus on rõhk retseptidel ja salatitesse sobivate taimede väärt omadustel. Kokku käsitleb autor 36 taime, köögi- ja puuvilja. Looduslikest salatitaimedest kirjutab ta põhjalikumalt karulaugust, naadist, nurmenukust, rakvere raipest ehk tõlkjast ja vesiheinast.
Toivo Niiberg: «Mul on teadusmagistrikraad aianduses, loodusteadustes ja psühholoogias. Tööalaselt puutun kokku peamiselt psühholoogia ja aiandusega, töötan praegu Maarja Külas ja õpetan noortele liitpuuetega inimestele nii ilmaelu, toimetulekut kui aiandust. Räpina Aianduskoolis loen täienduskoolitustel aiandusteraapiat, ravimtaimi, mahesäilitust, aiakultuuride säilitamis jt kursusi. Olen kaua olnud õpetaja ja psühholoog-nõustajana. Minu sulest on ilmunud umbes 115 trükist. Olen parandamatu gurmaan. Maitsev ja mitmekesine toit tagab parema tervise, selle valmistamine arendab loovust, rahustab, korrastab mõtteid ja mis peamine – aitab üllatada oma sõpru ja külalisi… Häid avastusi taimede maailmas, kokanduses, maitseelamustes ja elus eneses! Head isu!»
Maitsvad toorsalatid on väga tervislikud, pakatavad kiudainetest ja tekitavad ruttu täiskõhutunde.
Salatite loomiseks on tohutult võimalusi. Selles raamatus on rõhk retseptidel ja salatitesse sobivate taimede väärt omadustel. Kokku käsitleb autor 36 taime, köögi- ja puuvilja. Looduslikest salatitaimedest kirjutab ta põhjalikumalt karulaugust, naadist, nurmenukust, rakvere raipest ehk tõlkjast ja vesiheinast.
Toivo Niiberg: «Mul on teadusmagistrikraad aianduses, loodusteadustes ja psühholoogias. Tööalaselt puutun kokku peamiselt psühholoogia ja aiandusega, töötan praegu Maarja Külas ja õpetan noortele liitpuuetega inimestele nii ilmaelu, toimetulekut kui aiandust. Räpina Aianduskoolis loen täienduskoolitustel aiandusteraapiat, ravimtaimi, mahesäilitust, aiakultuuride säilitamis jt kursusi. Olen kaua olnud õpetaja ja psühholoog-nõustajana. Minu sulest on ilmunud umbes 115 trükist. Olen parandamatu gurmaan. Maitsev ja mitmekesine toit tagab parema tervise, selle valmistamine arendab loovust, rahustab, korrastab mõtteid ja mis peamine – aitab üllatada oma sõpru ja külalisi… Häid avastusi taimede maailmas, kokanduses, maitseelamustes ja elus eneses! Head isu!»
Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul.
Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.
Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?
Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit. Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest.
Kuidas raamatud kätte saab?
Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.
Millises seisukorras on kasutatud raamatud?
Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.
product
https://raamatukoi.ee/toorsalatid-ja-põnevamad-salatikultuurid488744Toorsalatid ja põnevamad salatikultuuridhttps://raamatukoi.ee/media/catalog/product/t/o/toorsalatid-ja-ponevamad-salatikultuurid.jpg2121EURInStock/Kõik teemad/kokandus11012125Maitsvad toorsalatid on väga tervislikud, pakatavad kiudainetest ja tekitavad ruttu täiskõhutunde.<br /><br />Salatite loomiseks on tohutult võimalusi. Selles raamatus on rõhk retseptidel ja salatitesse sobivate taimede väärt omadustel. Kokku käsitleb autor 36 taime, köögi- ja puuvilja. Looduslikest salatitaimedest kirjutab ta põhjalikumalt karulaugust, naadist, nurmenukust, rakvere raipest ehk tõlkjast ja vesiheinast. <br /><br /><blockquote>Toivo Niiberg: «Mul on teadusmagistrikraad aianduses, loodusteadustes ja psühholoogias. Tööalaselt puutun kokku peamiselt psühholoogia ja aiandusega, töötan praegu Maarja Külas ja õpetan noortele liitpuuetega inimestele nii ilmaelu, toimetulekut kui aiandust. Räpina Aianduskoolis loen täienduskoolitustel aiandusteraapiat, ravimtaimi, mahesäilitust, aiakultuuride säilitamis jt kursusi. Olen kaua olnud õpetaja ja psühholoog-nõustajana. Minu sulest on ilmunud umbes 115 trükist. Olen parandamatu gurmaan. Maitsev ja mitmekesine toit tagab parema tervise, selle valmistamine arendab loovust, rahustab, korrastab mõtteid ja mis peamine – aitab üllatada oma sõpru ja külalisi… Häid avastusi taimede maailmas, kokanduses, maitseelamustes ja elus eneses! Head isu!»</blockquote> Maitsvad toorsalatid on väga tervislikud, pakatavad kiudainetest ja tekitavad ruttu täiskõhutunde.<br /><br />Salatite loomiseks on tohutult võimalusi. Selles raamatus on rõhk retseptidel ja salatitesse sobivate taimede väärt omadustel. Kokku käsitleb autor 36 taime, köögi- ja puuvilja. Looduslikest salatitaimedest kirjutab ta põhjalikumalt karulaugust, naadist, nurmenukust, rakvere raipest ehk tõlkjast ja vesiheinast. <br /><br /><blockquote>Toivo Niiberg: «Mul on teadusmagistrikraad aianduses, loodusteadustes ja psühholoogias. Tööalaselt puutun kokku peamiselt psühholoogia ja aiandusega, töötan praegu Maarja Külas ja õpetan noortele liitpuuetega inimestele nii ilmaelu, toimetulekut kui aiandust. Räpina Aianduskoolis loen täienduskoolitustel aiandusteraapiat, ravimtaimi, mahesäilitust, aiakultuuride säilitamis jt kursusi. Olen kaua olnud õpetaja ja psühholoog-nõustajana. Minu sulest on ilmunud umbes 115 trükist. Olen parandamatu gurmaan. Maitsev ja mitmekesine toit tagab parema tervise, selle valmistamine arendab loovust, rahustab, korrastab mõtteid ja mis peamine – aitab üllatada oma sõpru ja külalisi… Häid avastusi taimede maailmas, kokanduses, maitseelamustes ja elus eneses! Head isu!»</blockquote>