The store will not work correctly when cookies are disabled.
Raamatukoi kasutab küpsiseid, et tagada e-poe toimimine, pakkuda paremat kasutajamugavust, mõõta e-poe külastatavust ning kuvada teile personaalseid pakkumisi ja reklaame. Klõpsates 'Nõustun', annate oma nõusoleku vajalike ja valikuliste küpsiste kasutamiseks.
Olen elupõline maainimene ning retsepte kogunud neli aastakümmet, neid täiustades ja suupärasemaks muutes. Siia raamatusse retsepte valides lähtusin põhimõttest, et need oleksid kergesti kättesaadavatest ja odavatest toiduainetest, aga samas mitmekesised ning lihtsalt valmistatavad ka siis, kui ei ole abivahendeid ega isegi elektrit.
See raamat ei ole mõeldud kaalujälgijatele ega pretendeeri kohale klassikaliste kokaraamatute seas, vaid on heietus ning nipikogumik nõukogudeaegsetest toimetamistest köögis, ajast, kui ei olnud välismaiseid puu- ega köögivilju. Omakasvatatud toorainest tuli teha maitsev toit!
Olen püüdnud säilitada vanade toitude retsepte. Et jätta oma jälg maitsete ja lõhnade maailma ja uute sugupõlvede teadvusse, isegi kui nad ei tea, kelle jäljed need on, nii nagu minagi ei tea, kes mu esiemadest on sadu aastaid tagasi keetnud sedasama oa- või hernesuppi. Aga supp ise on ikka sama, see jääb! Väike Myy suure pere vanaema Rõugõ kihelkonna veerel
Olen elupõline maainimene ning retsepte kogunud neli aastakümmet, neid täiustades ja suupärasemaks muutes. Siia raamatusse retsepte valides lähtusin põhimõttest, et need oleksid kergesti kättesaadavatest ja odavatest toiduainetest, aga samas mitmekesised ning lihtsalt valmistatavad ka siis, kui ei ole abivahendeid ega isegi elektrit.
See raamat ei ole mõeldud kaalujälgijatele ega pretendeeri kohale klassikaliste kokaraamatute seas, vaid on heietus ning nipikogumik nõukogudeaegsetest toimetamistest köögis, ajast, kui ei olnud välismaiseid puu- ega köögivilju. Omakasvatatud toorainest tuli teha maitsev toit!
Olen püüdnud säilitada vanade toitude retsepte. Et jätta oma jälg maitsete ja lõhnade maailma ja uute sugupõlvede teadvusse, isegi kui nad ei tea, kelle jäljed need on, nii nagu minagi ei tea, kes mu esiemadest on sadu aastaid tagasi keetnud sedasama oa- või hernesuppi. Aga supp ise on ikka sama, see jääb! Väike Myy suure pere vanaema Rõugõ kihelkonna veerel
Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul.
Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.
Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?
Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit. Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest.
Kuidas raamatud kätte saab?
Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.
Millises seisukorras on kasutatud raamatud?
Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.
product
https://raamatukoi.ee/vanaema-kokaraamat_2025728141Vanaema kokaraamathttps://raamatukoi.ee/media/catalog/product/v/a/vanaema-kokaraamat_2025.jpg2424EURInStock/elulood ja mälestused/eesti/Kõik teemad/kokandus/Kõik teemad/Lugemissoovitused351101311234125<cite>Olen elupõline maainimene ning retsepte kogunud neli aastakümmet, neid täiustades ja suupärasemaks muutes. Siia raamatusse retsepte valides lähtusin põhimõttest, et need oleksid kergesti kättesaadavatest ja odavatest toiduainetest, aga samas mitmekesised ning lihtsalt valmistatavad ka siis, kui ei ole abivahendeid ega isegi elektrit.<br /><br />See raamat ei ole mõeldud kaalujälgijatele ega pretendeeri kohale klassikaliste kokaraamatute seas, vaid on heietus ning nipikogumik nõukogudeaegsetest toimetamistest köögis, ajast, kui ei olnud välismaiseid puu- ega köögivilju. Omakasvatatud toorainest tuli teha maitsev toit!<br /><br />Olen püüdnud säilitada vanade toitude retsepte. Et jätta oma jälg maitsete ja lõhnade maailma ja uute sugupõlvede teadvusse, isegi kui nad ei tea, kelle jäljed need on, nii nagu minagi ei tea, kes mu esiemadest on sadu aastaid tagasi keetnud sedasama oa- või hernesuppi. Aga supp ise on ikka sama, see jääb!<br /></cite>Väike Myy<br />suure pere vanaema<br />Rõugõ kihelkonna veerel <cite>Olen elupõline maainimene ning retsepte kogunud neli aastakümmet, neid täiustades ja suupärasemaks muutes. Siia raamatusse retsepte valides lähtusin põhimõttest, et need oleksid kergesti kättesaadavatest ja odavatest toiduainetest, aga samas mitmekesised ning lihtsalt valmistatavad ka siis, kui ei ole abivahendeid ega isegi elektrit.<br /><br />See raamat ei ole mõeldud kaalujälgijatele ega pretendeeri kohale klassikaliste kokaraamatute seas, vaid on heietus ning nipikogumik nõukogudeaegsetest toimetamistest köögis, ajast, kui ei olnud välismaiseid puu- ega köögivilju. Omakasvatatud toorainest tuli teha maitsev toit!<br /><br />Olen püüdnud säilitada vanade toitude retsepte. Et jätta oma jälg maitsete ja lõhnade maailma ja uute sugupõlvede teadvusse, isegi kui nad ei tea, kelle jäljed need on, nii nagu minagi ei tea, kes mu esiemadest on sadu aastaid tagasi keetnud sedasama oa- või hernesuppi. Aga supp ise on ikka sama, see jääb!<br /></cite>Väike Myy<br />suure pere vanaema<br />Rõugõ kihelkonna veerel