Raamat sündis inspiratsioonipuhangust rääkida ka teistele maitsete maailma saladustest, mida tunnevad Eesti esisommeljeed Kadri Kroon ja Urvo Ugandi ning tippkokk Andrus Laaniste. Nimelt sellest, kuidas leida õige toit, mis sobib meeleolu, soovide ja maitse-eelistustega, sobitada selle juurde õige vein ning nautida seda kooslust mitte ainult kõhutäitmise, vaid ka emotsioonide kogumise eesmärgil. Maitsete nautimine on üks võimalusi kogeda ülimat täiust - miks muidu kulutavad näiteks trühvligurmaanid oma lemmiktoidule sadu tuhandeid kroone. Ja miks muidu ostavad veinihuvilised oma veinikeldritesse pudeleid, mille eest tuleb välja käia Eesti presidendi mitme aasta palk... Meie eesmärk ei ole innustada kulutama, pigem vastupidi. Maitsva elamuse eest pole vaja palju maksta, kui osata seda elamust õigesti valmistada ja pakkuda. Et toidu- ja veinielamuste maailma mõista, tutvustatakse eri viinamarjasorte, veinimaid ning veinitüüpe. Samuti saab huviline selgeks esimesed tõed joogi ja toidu omavahelisest sobitamisest. Antakse ülevaade erinevatest toorainetest, nende maitseomadustest ja valmistusviisidest ning nende juurde sobivatest jookidest. Vesta Reest peatoimetaja
Raamat sündis inspiratsioonipuhangust rääkida ka teistele maitsete maailma saladustest, mida tunnevad Eesti esisommeljeed Kadri Kroon ja Urvo Ugandi ning tippkokk Andrus Laaniste. Nimelt sellest, kuidas leida õige toit, mis sobib meeleolu, soovide ja maitse-eelistustega, sobitada selle juurde õige vein ning nautida seda kooslust mitte ainult kõhutäitmise, vaid ka emotsioonide kogumise eesmärgil. Maitsete nautimine on üks võimalusi kogeda ülimat täiust - miks muidu kulutavad näiteks trühvligurmaanid oma lemmiktoidule sadu tuhandeid kroone. Ja miks muidu ostavad veinihuvilised oma veinikeldritesse pudeleid, mille eest tuleb välja käia Eesti presidendi mitme aasta palk... Meie eesmärk ei ole innustada kulutama, pigem vastupidi. Maitsva elamuse eest pole vaja palju maksta, kui osata seda elamust õigesti valmistada ja pakkuda. Et toidu- ja veinielamuste maailma mõista, tutvustatakse eri viinamarjasorte, veinimaid ning veinitüüpe. Samuti saab huviline selgeks esimesed tõed joogi ja toidu omavahelisest sobitamisest. Antakse ülevaade erinevatest toorainetest, nende maitseomadustest ja valmistusviisidest ning nende juurde sobivatest jookidest. Vesta Reest peatoimetaja
Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul.
Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.
Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?
Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit. Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest.
Kuidas raamatud kätte saab?
Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.
Millises seisukorras on kasutatud raamatud?
Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.
product
https://raamatukoi.ee/vein-ja-toit_200617517Vein ja toithttps://raamatukoi.ee/media/catalog/product/9/7/9789949427123-786.webp00EUROutOfStock/Kõik teemad/kokandus/Kõik teemad/kokandus/joogid11011212125110Raamat sündis inspiratsioonipuhangust rääkida ka teistele maitsete maailma saladustest, mida tunnevad Eesti esisommeljeed Kadri Kroon ja Urvo Ugandi ning tippkokk Andrus Laaniste. Nimelt sellest, kuidas leida õige toit, mis sobib meeleolu, soovide ja maitse-eelistustega, sobitada selle juurde õige vein ning nautida seda kooslust mitte ainult kõhutäitmise, vaid ka emotsioonide kogumise eesmärgil. Maitsete nautimine on üks võimalusi kogeda ülimat täiust - miks muidu kulutavad näiteks trühvligurmaanid oma lemmiktoidule sadu tuhandeid kroone. Ja miks muidu ostavad veinihuvilised oma veinikeldritesse pudeleid, mille eest tuleb välja käia Eesti presidendi mitme aasta palk... <br />Meie eesmärk ei ole innustada kulutama, pigem vastupidi. Maitsva elamuse eest pole vaja palju maksta, kui osata seda elamust õigesti valmistada ja pakkuda. <br />Et toidu- ja veinielamuste maailma mõista, tutvustatakse eri viinamarjasorte, veinimaid ning veinitüüpe. Samuti saab huviline selgeks esimesed tõed joogi ja toidu omavahelisest sobitamisest. Antakse ülevaade erinevatest toorainetest, nende maitseomadustest ja valmistusviisidest ning nende juurde sobivatest jookidest. <br />Vesta Reest <br />peatoimetaja Raamat sündis inspiratsioonipuhangust rääkida ka teistele maitsete maailma saladustest, mida tunnevad Eesti esisommeljeed Kadri Kroon ja Urvo Ugandi ning tippkokk Andrus Laaniste. Nimelt sellest, kuidas leida õige toit, mis sobib meeleolu, soovide ja maitse-eelistustega, sobitada selle juurde õige vein ning nautida seda kooslust mitte ainult kõhutäitmise, vaid ka emotsioonide kogumise eesmärgil. Maitsete nautimine on üks võimalusi kogeda ülimat täiust - miks muidu kulutavad näiteks trühvligurmaanid oma lemmiktoidule sadu tuhandeid kroone. Ja miks muidu ostavad veinihuvilised oma veinikeldritesse pudeleid, mille eest tuleb välja käia Eesti presidendi mitme aasta palk... <br />Meie eesmärk ei ole innustada kulutama, pigem vastupidi. Maitsva elamuse eest pole vaja palju maksta, kui osata seda elamust õigesti valmistada ja pakkuda. <br />Et toidu- ja veinielamuste maailma mõista, tutvustatakse eri viinamarjasorte, veinimaid ning veinitüüpe. Samuti saab huviline selgeks esimesed tõed joogi ja toidu omavahelisest sobitamisest. Antakse ülevaade erinevatest toorainetest, nende maitseomadustest ja valmistusviisidest ning nende juurde sobivatest jookidest. <br />Vesta Reest <br />peatoimetaja