The store will not work correctly when cookies are disabled.
Raamatukoi kasutab küpsiseid, et tagada e-poe toimimine, pakkuda paremat kasutajamugavust, mõõta e-poe külastatavust ning kuvada teile personaalseid pakkumisi ja reklaame. Klõpsates 'Nõustun', annate oma nõusoleku vajalike ja valikuliste küpsiste kasutamiseks.
Raamatus antakse ülevaade viski ajaloost, viskitootmisest, tähtsamatest viskit tootvatest maadest ja piirkondadest. Pikemalt on juttu ligi 200 erinevast viskist, koos nende ajaloo, fotode, tootmise iseärasuste ja maitseomadustega. Viskimarke on tutvustatud regioonide kaupa, valikul on arvestatud nende olulisust, erilisust, kvaliteeti, aga ka viskide kättesaadavust ja populaarsust nii Eestis kui ka naabermaades. Lisatud on soovitusi, millal, miks, kus ja kuidas viskit juua. Põhjalik kirjanduse loetelu ja register aitavad leida lisateavet lemmikviski ja selle iseärasuste kohta. Raamat on mõeldud nii algajale viskisõbrale, et aidata tal laialdasest viskivalikust leida endale just see õige, kui ka juba kogenumale viskitundjale, et anda lisainfot selle kohta, mis tal parajasti klaasis või avamist ootavas pudelis on ja mida veel poodidest otsida tasuks.
Raamatus antakse ülevaade viski ajaloost, viskitootmisest, tähtsamatest viskit tootvatest maadest ja piirkondadest. Pikemalt on juttu ligi 200 erinevast viskist, koos nende ajaloo, fotode, tootmise iseärasuste ja maitseomadustega. Viskimarke on tutvustatud regioonide kaupa, valikul on arvestatud nende olulisust, erilisust, kvaliteeti, aga ka viskide kättesaadavust ja populaarsust nii Eestis kui ka naabermaades. Lisatud on soovitusi, millal, miks, kus ja kuidas viskit juua. Põhjalik kirjanduse loetelu ja register aitavad leida lisateavet lemmikviski ja selle iseärasuste kohta. Raamat on mõeldud nii algajale viskisõbrale, et aidata tal laialdasest viskivalikust leida endale just see õige, kui ka juba kogenumale viskitundjale, et anda lisainfot selle kohta, mis tal parajasti klaasis või avamist ootavas pudelis on ja mida veel poodidest otsida tasuks.
Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul.
Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.
Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?
Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit. Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest.
Kuidas raamatud kätte saab?
Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.
Millises seisukorras on kasutatud raamatud?
Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.
product
https://raamatukoi.ee/viskimaailma-teejuht107266Viskimaailma teejuhthttps://raamatukoi.ee/media/catalog/product/v/i/viskimaailma-teejuht.jpg00EUROutOfStock/Kõik teemad/teatmekirjandus/Kõik teemad/kokandus/joogid1411212125110Raamatus antakse ülevaade viski ajaloost, viskitootmisest, tähtsamatest viskit tootvatest maadest ja piirkondadest. Pikemalt on juttu ligi 200 erinevast viskist, koos nende ajaloo, fotode, tootmise iseärasuste ja maitseomadustega. Viskimarke on tutvustatud regioonide kaupa, valikul on arvestatud nende olulisust, erilisust, kvaliteeti, aga ka viskide kättesaadavust ja populaarsust nii Eestis kui ka naabermaades. <br />Lisatud on soovitusi, millal, miks, kus ja kuidas viskit juua. Põhjalik kirjanduse loetelu ja register aitavad leida lisateavet lemmikviski ja selle iseärasuste kohta. <br />Raamat on mõeldud nii algajale viskisõbrale, et aidata tal laialdasest viskivalikust leida endale just see õige, kui ka juba kogenumale viskitundjale, et anda lisainfot selle kohta, mis tal parajasti klaasis või avamist ootavas pudelis on ja mida veel poodidest otsida tasuks. Raamatus antakse ülevaade viski ajaloost, viskitootmisest, tähtsamatest viskit tootvatest maadest ja piirkondadest. Pikemalt on juttu ligi 200 erinevast viskist, koos nende ajaloo, fotode, tootmise iseärasuste ja maitseomadustega. Viskimarke on tutvustatud regioonide kaupa, valikul on arvestatud nende olulisust, erilisust, kvaliteeti, aga ka viskide kättesaadavust ja populaarsust nii Eestis kui ka naabermaades. <br />Lisatud on soovitusi, millal, miks, kus ja kuidas viskit juua. Põhjalik kirjanduse loetelu ja register aitavad leida lisateavet lemmikviski ja selle iseärasuste kohta. <br />Raamat on mõeldud nii algajale viskisõbrale, et aidata tal laialdasest viskivalikust leida endale just see õige, kui ka juba kogenumale viskitundjale, et anda lisainfot selle kohta, mis tal parajasti klaasis või avamist ootavas pudelis on ja mida veel poodidest otsida tasuks.