Anni Arro

Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...

272-leheküljeline suures formaadis ning kõvas köites raamat

Menu 2010


Anni Arro Selles raamatus kokkab Anni Arro kolmes erinevas kohas. Ta alustab kulinaarset rännakut oma kokanduslike juurte juurest Itaaliast. Sealt tuleb ta tagasi Eestisse, oma Pelgulinna kööki, kust liigub maale, põldude ja peenarde vahele. Ei saa öelda, et üks koht oleks kuidagi parem kui teine. Igal pool on oma head ja vead. Iga koht mõjutab autorit erinevalt, kuid ta road jäävad ikka lihtsaks ja ausaks. Oma olemuselt võiksid Itaalia ja Eesti köök olla väga sarnased. Itaallane paneb taldrikule päikeseküpse tomati, mozarella-juustu ning piserdab peale oliiviõli. Ta hindab oma toorainet ja teab, et taldrikule ei ole vaja kuhjata palju erinevat kraami.

Eesti köök võiks toimida samadel põhimõtetel. Puravik, sirmik, räim, muskaatkõrvits, peet, rukkijahu, Peipsi sibul, vänge küüslauk – Eestis on fantastiline toorainevalik! Nii maitsvat kartulit, kui meil, ei leia mitte kusagilt mujalt! Autor leiab, et võiksime olla teadlikud oma saadustest, võiksime olla uhked oma aarete üle.

Raamatust leiab hulgaliselt retsepte, kuidas valmistada kergemaid eelroogi, suupisteid, salateid, kobedamaid kõhutäisi ning eriti maitsvaid kooke. Illustreeritud rohkete piltidega.
Toode on läbi müüdud
Ainult %1 järel
Anni Arro Selles raamatus kokkab Anni Arro kolmes erinevas kohas. Ta alustab kulinaarset rännakut oma kokanduslike juurte juurest Itaaliast. Sealt tuleb ta tagasi Eestisse, oma Pelgulinna kööki, kust liigub maale, põldude ja peenarde vahele. Ei saa öelda, et üks koht oleks kuidagi parem kui teine. Igal pool on oma head ja vead. Iga koht mõjutab autorit erinevalt, kuid ta road jäävad ikka lihtsaks ja ausaks. Oma olemuselt võiksid Itaalia ja Eesti köök olla väga sarnased. Itaallane paneb taldrikule päikeseküpse tomati, mozarella-juustu ning piserdab peale oliiviõli. Ta hindab oma toorainet ja teab, et taldrikule ei ole vaja kuhjata palju erinevat kraami.

Eesti köök võiks toimida samadel põhimõtetel. Puravik, sirmik, räim, muskaatkõrvits, peet, rukkijahu, Peipsi sibul, vänge küüslauk – Eestis on fantastiline toorainevalik! Nii maitsvat kartulit, kui meil, ei leia mitte kusagilt mujalt! Autor leiab, et võiksime olla teadlikud oma saadustest, võiksime olla uhked oma aarete üle.

Raamatust leiab hulgaliselt retsepte, kuidas valmistada kergemaid eelroogi, suupisteid, salateid, kobedamaid kõhutäisi ning eriti maitsvaid kooke. Illustreeritud rohkete piltidega.
Tooteinfo
Tootekood R0174788
Aasta 2010
Autor Anni Arro
Kirjastus Menu
Kujundaja Külli Kuusik
Köide kõva
Lehekülgi 272
EAN 9789949470105
Ümbris jah
Keel eesti
Teema kokandus
Fotograaf Sandra Urvak, Johannes Arro, Anni Arro

Kas kõik raamatud on kohe saadaval?

Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul. 

Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.


Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?

Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit.
Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu
leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest. 


Kuidas raamatud kätte saab?

Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.


Millises seisukorras on kasutatud raamatud?

Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.