The store will not work correctly when cookies are disabled.
Raamatukoi kasutab küpsiseid, et tagada e-poe toimimine, pakkuda paremat kasutajamugavust, mõõta e-poe külastatavust ning kuvada teile personaalseid pakkumisi ja reklaame. Klõpsates 'Nõustun', annate oma nõusoleku vajalike ja valikuliste küpsiste kasutamiseks.
Käsitööpagar Dee Rettali on küpsetanud ja lihvinud oma retsepte aastakümneid – ikka selleks, et tuua unustatud käsitööoskuste abiga esile parim maitse. Tema Londonis asuvas pagariäris Fortitude Bakehouse valmivad saiad ja koogid erinevad nagu öö ja päev tänapäeva masstoodangu küpsetistest, mis on täis lisatud suhkrut ja kunstlikke toidulisandeid.
Dee on välja töötanud kaks ainulaadset tehnikat: esiteks kasutab ta taina tegemiseks kääritatud võid või käivitajat ning teiseks kääritab ta enne küpsetamist ka tainast ennast. Mõlemad põnevad ja lihtsad lähenemisviisid toovad Dee retseptidesse ainulaadse maitsesügavuse, mida toetavad ka teised aeglaselt kulgevad käsitöömeetodid, nagu puuviljade leotamine ja ürditõmmiste valmistamine.
See on küpsetamise tipptase, aga selle juured ulatuvad Dee lapsepõlvekülla Iirimaal, kus hooajaline ja jäätmeteta küpsetamine oligi eluviis. «Küpsetamise rõõmu» 90 retsepti äratavad selle taas ellu – nüüd juba täielikult tänapäevasel viisil.
«Küpsetamine on minu jaoks käsitöö, milles valmistamisel on sama suur tähtsus kui lõpptulemusel.»
Käsitööpagar Dee Rettali on küpsetanud ja lihvinud oma retsepte aastakümneid – ikka selleks, et tuua unustatud käsitööoskuste abiga esile parim maitse. Tema Londonis asuvas pagariäris Fortitude Bakehouse valmivad saiad ja koogid erinevad nagu öö ja päev tänapäeva masstoodangu küpsetistest, mis on täis lisatud suhkrut ja kunstlikke toidulisandeid.
Dee on välja töötanud kaks ainulaadset tehnikat: esiteks kasutab ta taina tegemiseks kääritatud võid või käivitajat ning teiseks kääritab ta enne küpsetamist ka tainast ennast. Mõlemad põnevad ja lihtsad lähenemisviisid toovad Dee retseptidesse ainulaadse maitsesügavuse, mida toetavad ka teised aeglaselt kulgevad käsitöömeetodid, nagu puuviljade leotamine ja ürditõmmiste valmistamine.
See on küpsetamise tipptase, aga selle juured ulatuvad Dee lapsepõlvekülla Iirimaal, kus hooajaline ja jäätmeteta küpsetamine oligi eluviis. «Küpsetamise rõõmu» 90 retsepti äratavad selle taas ellu – nüüd juba täielikult tänapäevasel viisil.
«Küpsetamine on minu jaoks käsitöö, milles valmistamisel on sama suur tähtsus kui lõpptulemusel.»
Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul.
Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.
Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?
Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit. Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest.
Kuidas raamatud kätte saab?
Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.
Millises seisukorras on kasutatud raamatud?
Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.
product
https://raamatukoi.ee/küpsetamise-rõõm394492Küpsetamise rõõmhttps://raamatukoi.ee/media/catalog/product/k/u/kupsetamise-room.jpg00EUROutOfStock/Kõik teemad/kokandus11012125Käsitööpagar Dee Rettali on küpsetanud ja lihvinud oma retsepte aastakümneid – ikka selleks, et tuua unustatud käsitööoskuste abiga esile parim maitse. Tema Londonis asuvas pagariäris Fortitude Bakehouse valmivad saiad ja koogid erinevad nagu öö ja päev tänapäeva masstoodangu küpsetistest, mis on täis lisatud suhkrut ja kunstlikke toidulisandeid.<br /><br />Dee on välja töötanud kaks ainulaadset tehnikat: esiteks kasutab ta taina tegemiseks kääritatud võid või käivitajat ning teiseks kääritab ta enne küpsetamist ka tainast ennast. Mõlemad põnevad ja lihtsad lähenemisviisid toovad Dee retseptidesse ainulaadse maitsesügavuse, mida toetavad ka teised aeglaselt kulgevad käsitöömeetodid, nagu puuviljade leotamine ja ürditõmmiste valmistamine.<br /><br />See on küpsetamise tipptase, aga selle juured ulatuvad Dee lapsepõlvekülla Iirimaal, kus hooajaline ja jäätmeteta küpsetamine oligi eluviis. «Küpsetamise rõõmu» 90 retsepti äratavad selle taas ellu – nüüd juba täielikult tänapäevasel viisil. <br /><br />«Küpsetamine on minu jaoks käsitöö, milles valmistamisel on sama suur tähtsus kui lõpptulemusel.»<br /><br />Dee Rettali Käsitööpagar Dee Rettali on küpsetanud ja lihvinud oma retsepte aastakümneid – ikka selleks, et tuua unustatud käsitööoskuste abiga esile parim maitse. Tema Londonis asuvas pagariäris Fortitude Bakehouse valmivad saiad ja koogid erinevad nagu öö ja päev tänapäeva masstoodangu küpsetistest, mis on täis lisatud suhkrut ja kunstlikke toidulisandeid.<br /><br />Dee on välja töötanud kaks ainulaadset tehnikat: esiteks kasutab ta taina tegemiseks kääritatud võid või käivitajat ning teiseks kääritab ta enne küpsetamist ka tainast ennast. Mõlemad põnevad ja lihtsad lähenemisviisid toovad Dee retseptidesse ainulaadse maitsesügavuse, mida toetavad ka teised aeglaselt kulgevad käsitöömeetodid, nagu puuviljade leotamine ja ürditõmmiste valmistamine.<br /><br />See on küpsetamise tipptase, aga selle juured ulatuvad Dee lapsepõlvekülla Iirimaal, kus hooajaline ja jäätmeteta küpsetamine oligi eluviis. «Küpsetamise rõõmu» 90 retsepti äratavad selle taas ellu – nüüd juba täielikult tänapäevasel viisil. <br /><br />«Küpsetamine on minu jaoks käsitöö, milles valmistamisel on sama suur tähtsus kui lõpptulemusel.»<br /><br />Dee Rettali