Dee Rettali

Küpsetamise rõõm

192-leheküljeline tavaformaadis ja kõvas köites raamat

Ühinenud Ajakirjad 2021


Käsitööpagar Dee Rettali on küpsetanud ja lihvinud oma retsepte aastakümneid – ikka selleks, et tuua unustatud käsitööoskuste abiga esile parim maitse. Tema Londonis asuvas pagariäris Fortitude Bakehouse valmivad saiad ja koogid erinevad nagu öö ja päev tänapäeva masstoodangu küpsetistest, mis on täis lisatud suhkrut ja kunstlikke toidulisandeid.

Dee on välja töötanud kaks ainulaadset tehnikat: esiteks kasutab ta taina tegemiseks kääritatud võid või käivitajat ning teiseks kääritab ta enne küpsetamist ka tainast ennast. Mõlemad põnevad ja lihtsad lähenemisviisid toovad Dee retseptidesse ainulaadse maitsesügavuse, mida toetavad ka teised aeglaselt kulgevad käsitöömeetodid, nagu puuviljade leotamine ja ürditõmmiste valmistamine.

See on küpsetamise tipptase, aga selle juured ulatuvad Dee lapsepõlvekülla Iirimaal, kus hooajaline ja jäätmeteta küpsetamine oligi eluviis. «Küpsetamise rõõmu» 90 retsepti äratavad selle taas ellu – nüüd juba täielikult tänapäevasel viisil.

«Küpsetamine on minu jaoks käsitöö, milles valmistamisel on sama suur tähtsus kui lõpptulemusel.»

Dee Rettali
Toode on läbi müüdud
Ainult %1 järel
Käsitööpagar Dee Rettali on küpsetanud ja lihvinud oma retsepte aastakümneid – ikka selleks, et tuua unustatud käsitööoskuste abiga esile parim maitse. Tema Londonis asuvas pagariäris Fortitude Bakehouse valmivad saiad ja koogid erinevad nagu öö ja päev tänapäeva masstoodangu küpsetistest, mis on täis lisatud suhkrut ja kunstlikke toidulisandeid.

Dee on välja töötanud kaks ainulaadset tehnikat: esiteks kasutab ta taina tegemiseks kääritatud võid või käivitajat ning teiseks kääritab ta enne küpsetamist ka tainast ennast. Mõlemad põnevad ja lihtsad lähenemisviisid toovad Dee retseptidesse ainulaadse maitsesügavuse, mida toetavad ka teised aeglaselt kulgevad käsitöömeetodid, nagu puuviljade leotamine ja ürditõmmiste valmistamine.

See on küpsetamise tipptase, aga selle juured ulatuvad Dee lapsepõlvekülla Iirimaal, kus hooajaline ja jäätmeteta küpsetamine oligi eluviis. «Küpsetamise rõõmu» 90 retsepti äratavad selle taas ellu – nüüd juba täielikult tänapäevasel viisil.

«Küpsetamine on minu jaoks käsitöö, milles valmistamisel on sama suur tähtsus kui lõpptulemusel.»

Dee Rettali
Tooteinfo
Tootekood R0287811
Aasta 2021
Autor Dee Rettali
Kirjastus Ühinenud Ajakirjad
Tõlkija Leela Põdra
Köide kõva
Lehekülgi 192
EAN 9789916634707
Keel eesti
Teema kokandus

Kas kõik raamatud on kohe saadaval?

Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul. 

Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.


Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?

Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit.
Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu
leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest. 


Kuidas raamatud kätte saab?

Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.


Millises seisukorras on kasutatud raamatud?

Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.