Elisabeth Sild

Keedu- ja majapidamisraamat

199-leheküljeline tavaformaadis ja pehmes köites raamat 1. osa

Kultuur 1946


Teise täiendatud trüki kordustrükk.

Sisu:
  • Toitlustus-õpetus
    • Toitumisest
    • Toiteollused
    • Vitamiinid ehk komplektiinid
    • Toiduainete tabel
    • Toiduenergiast
    • Toitude tabel
    • Päevane toit 70 kg täiskasvanule
    • Üldisi juhatisi toitude valmistamiseks
    • Taimevõi
    • Mitmesugused toidu- ja maitseainete ettevalmistused ning üldised toimingud
    • Meenutuseks perenaisele
  • Toitude valmistamine
    • Küpsetamisest üldse
    • Leivad ja saiad
    • Kuivad koogid
    • Täidetud koogid
    • Suured koogid
    • Toorkoogid
    • Keegid (keeksid)
    • Tordid
    • Kreemid ja vaabad kookide kaunistamiseks
    • Rasvas küpsetatud koogid
    • Tainad
    • Magusad pirukad
    • Pirukad leente kõrvale
  • Külmad segatoidud
    • Igapäevased pühade- ja peotoidud. Hommiku- ja õhtutoidud
    • Külmad kalatoidud
    • Külmad sega- ja lihatoidud
    • Süldid
    • Vorstid
    • Võidmed
    • Juustud
    • Soojad segatoidud
    • Täidetud segatoidud
    • Segavormid
    • Lihakohendid (soojad pasteedid)
    • Kotletid, pallid jt toidud
    • Leemed ja supid
    • Segasupid
    • Kalaleem ja -supid
    • Taimesupid
    • Piimasupid aedviljaga
    • Piimasupid muna ja jahuainetega
    • Marja- ja puuviljasupid
    • Leemelisandid
    • Soojad võileivad
    • Soojad kalatoidud
    • Soojad lihatoidud
Toode on läbi müüdud
Ainult %1 järel
Teise täiendatud trüki kordustrükk.

Sisu:
  • Toitlustus-õpetus
    • Toitumisest
    • Toiteollused
    • Vitamiinid ehk komplektiinid
    • Toiduainete tabel
    • Toiduenergiast
    • Toitude tabel
    • Päevane toit 70 kg täiskasvanule
    • Üldisi juhatisi toitude valmistamiseks
    • Taimevõi
    • Mitmesugused toidu- ja maitseainete ettevalmistused ning üldised toimingud
    • Meenutuseks perenaisele
  • Toitude valmistamine
    • Küpsetamisest üldse
    • Leivad ja saiad
    • Kuivad koogid
    • Täidetud koogid
    • Suured koogid
    • Toorkoogid
    • Keegid (keeksid)
    • Tordid
    • Kreemid ja vaabad kookide kaunistamiseks
    • Rasvas küpsetatud koogid
    • Tainad
    • Magusad pirukad
    • Pirukad leente kõrvale
  • Külmad segatoidud
    • Igapäevased pühade- ja peotoidud. Hommiku- ja õhtutoidud
    • Külmad kalatoidud
    • Külmad sega- ja lihatoidud
    • Süldid
    • Vorstid
    • Võidmed
    • Juustud
    • Soojad segatoidud
    • Täidetud segatoidud
    • Segavormid
    • Lihakohendid (soojad pasteedid)
    • Kotletid, pallid jt toidud
    • Leemed ja supid
    • Segasupid
    • Kalaleem ja -supid
    • Taimesupid
    • Piimasupid aedviljaga
    • Piimasupid muna ja jahuainetega
    • Marja- ja puuviljasupid
    • Leemelisandid
    • Soojad võileivad
    • Soojad kalatoidud
    • Soojad lihatoidud
Tooteinfo
Tootekood R0224941
Aasta 1946
Autor Elisabeth Sild
Osa 1
Kirjastus Kultuur
Köide pehme
Lehekülgi 199
Ümbris ei
Keel eesti
Teema kokandus

Kas kõik raamatud on kohe saadaval?

Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul. 

Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.


Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?

Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit.
Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu
leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest. 


Kuidas raamatud kätte saab?

Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.


Millises seisukorras on kasutatud raamatud?

Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.