«Oleme Toomas Hendrik Ilvese viie esimese presidendiaasta jooksul palju eestimaised maitseid riigipeadele ja teistele kallitele külalistele kaasa pannud. Eks räägi ju kohalik toit tegelikult kõige lihtsamalt, kiiremini ja mõnusamalt Eesti väärtustest, maitsetest, meeleoludest, ka ilmastikust. Maitse on nagu muusika, see on tõeline kunst, mille pakutud elamus jääb igaveseks alles. Just sellepärast on mul iseäranis hea meel selle raamatu abiga jagada meie perele kingitud maitseid.
See on väike kulinaarne reis läbi ja ümber Euroopa, Põhjalast Vahemereni, edasi Venemaast Ameerikani, Kaukaasiast Marokoni – koos meie ja me sõpradega, saatjaks head elamused, mida pakub armastusega tehtud toit. Muidugi leiab raamatust ka eestimaised maiusi ja meie kodutalus Ärmal sündinud retsepte ning lugusid. Kõiki neid toite saab hõlpsasti kodus valmistada. Nad on enamasti imelihtsad, aga ka keerukamad olen ma õige mitu korda ise läbi proovinud. Loodan, et need lood ja toidud on teile inspiratsiooniks, sest kui mina hobikokana ehtsate pelmeenide, napoleoni, tiramisu ja pavlovaga, aga ka soola sees küpsetatud kala või mitut sorti leibade tegemisega toime tulen, tuleb iga teine inimene ka. Kinkigu need maitsed teile tõelisi maiseid naudinguid, veedetud koos oma kallitega, süda tänulik ja käed täis armastust.» Evelin Ilves
«Oleme Toomas Hendrik Ilvese viie esimese presidendiaasta jooksul palju eestimaised maitseid riigipeadele ja teistele kallitele külalistele kaasa pannud. Eks räägi ju kohalik toit tegelikult kõige lihtsamalt, kiiremini ja mõnusamalt Eesti väärtustest, maitsetest, meeleoludest, ka ilmastikust. Maitse on nagu muusika, see on tõeline kunst, mille pakutud elamus jääb igaveseks alles. Just sellepärast on mul iseäranis hea meel selle raamatu abiga jagada meie perele kingitud maitseid.
See on väike kulinaarne reis läbi ja ümber Euroopa, Põhjalast Vahemereni, edasi Venemaast Ameerikani, Kaukaasiast Marokoni – koos meie ja me sõpradega, saatjaks head elamused, mida pakub armastusega tehtud toit. Muidugi leiab raamatust ka eestimaised maiusi ja meie kodutalus Ärmal sündinud retsepte ning lugusid. Kõiki neid toite saab hõlpsasti kodus valmistada. Nad on enamasti imelihtsad, aga ka keerukamad olen ma õige mitu korda ise läbi proovinud. Loodan, et need lood ja toidud on teile inspiratsiooniks, sest kui mina hobikokana ehtsate pelmeenide, napoleoni, tiramisu ja pavlovaga, aga ka soola sees küpsetatud kala või mitut sorti leibade tegemisega toime tulen, tuleb iga teine inimene ka. Kinkigu need maitsed teile tõelisi maiseid naudinguid, veedetud koos oma kallitega, süda tänulik ja käed täis armastust.» Evelin Ilves
Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul.
Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.
Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?
Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit. Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest.
Kuidas raamatud kätte saab?
Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.
Millises seisukorras on kasutatud raamatud?
Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.
product
https://raamatukoi.ee/kingitud-maitsed172780Kingitud maitsedhttps://raamatukoi.ee/media/catalog/product/9/7/9789985323755-128.webp00EUROutOfStock/Kõik teemad/kokandus11012125«Oleme Toomas Hendrik Ilvese viie esimese presidendiaasta jooksul palju eestimaised maitseid riigipeadele ja teistele kallitele külalistele kaasa pannud. Eks räägi ju kohalik toit tegelikult kõige lihtsamalt, kiiremini ja mõnusamalt Eesti väärtustest, maitsetest, meeleoludest, ka ilmastikust. Maitse on nagu muusika, see on tõeline kunst, mille pakutud elamus jääb igaveseks alles. Just sellepärast on mul iseäranis hea meel selle raamatu abiga jagada meie perele kingitud maitseid. <br /> <br />See on väike kulinaarne reis läbi ja ümber Euroopa, Põhjalast Vahemereni, edasi Venemaast Ameerikani, Kaukaasiast Marokoni – koos meie ja me sõpradega, saatjaks head elamused, mida pakub armastusega tehtud toit. Muidugi leiab raamatust ka eestimaised maiusi ja meie kodutalus Ärmal sündinud retsepte ning lugusid. Kõiki neid toite saab hõlpsasti kodus valmistada. Nad on enamasti imelihtsad, aga ka keerukamad olen ma õige mitu korda ise läbi proovinud. Loodan, et need lood ja toidud on teile inspiratsiooniks, sest kui mina hobikokana ehtsate pelmeenide, napoleoni, tiramisu ja pavlovaga, aga ka soola sees küpsetatud kala või mitut sorti leibade tegemisega toime tulen, tuleb iga teine inimene ka. Kinkigu need maitsed teile tõelisi maiseid naudinguid, veedetud koos oma kallitega, süda tänulik ja käed täis armastust.» <br />Evelin Ilves «Oleme Toomas Hendrik Ilvese viie esimese presidendiaasta jooksul palju eestimaised maitseid riigipeadele ja teistele kallitele külalistele kaasa pannud. Eks räägi ju kohalik toit tegelikult kõige lihtsamalt, kiiremini ja mõnusamalt Eesti väärtustest, maitsetest, meeleoludest, ka ilmastikust. Maitse on nagu muusika, see on tõeline kunst, mille pakutud elamus jääb igaveseks alles. Just sellepärast on mul iseäranis hea meel selle raamatu abiga jagada meie perele kingitud maitseid. <br /> <br />See on väike kulinaarne reis läbi ja ümber Euroopa, Põhjalast Vahemereni, edasi Venemaast Ameerikani, Kaukaasiast Marokoni – koos meie ja me sõpradega, saatjaks head elamused, mida pakub armastusega tehtud toit. Muidugi leiab raamatust ka eestimaised maiusi ja meie kodutalus Ärmal sündinud retsepte ning lugusid. Kõiki neid toite saab hõlpsasti kodus valmistada. Nad on enamasti imelihtsad, aga ka keerukamad olen ma õige mitu korda ise läbi proovinud. Loodan, et need lood ja toidud on teile inspiratsiooniks, sest kui mina hobikokana ehtsate pelmeenide, napoleoni, tiramisu ja pavlovaga, aga ka soola sees küpsetatud kala või mitut sorti leibade tegemisega toime tulen, tuleb iga teine inimene ka. Kinkigu need maitsed teile tõelisi maiseid naudinguid, veedetud koos oma kallitega, süda tänulik ja käed täis armastust.» <br />Evelin Ilves