Veinitootmise ajalugu ulatub aastatuhandete taha ja vein oli ka üks esimesi toiduaineid, mida hakati tootma ning säilitama suuremates kogustes. Tänapäeval on tänu isemajandamise populaarsuse tõusule hakatud veini järjest rohkem ka kodus tegema.
Toivo Niiberg õpetabki oma raamatus, kuidas valmistada lihtsate vahenditega maitsvaid ja koduseid veine. Muu hulgas jagab ta teadmisi, kuidas veini vaadelda ja selle pargisust hinnata, valida sobivat toorainet ja arvutada veinivirde koostist, veini kääritada, laagerdada, villida ja pastöriseerida ning vältida veinivalmistamisel vigu ja haigusi.
Samuti leiab veinihuviline siit hulganisti retsepte, mis ulatuvad klassikalistest puuvilja- ja marjaveinidest köögivilja- ja ravimveinideni, siidritest hõõg- ja vahuveinideni.
Veinitootmise ajalugu ulatub aastatuhandete taha ja vein oli ka üks esimesi toiduaineid, mida hakati tootma ning säilitama suuremates kogustes. Tänapäeval on tänu isemajandamise populaarsuse tõusule hakatud veini järjest rohkem ka kodus tegema.
Toivo Niiberg õpetabki oma raamatus, kuidas valmistada lihtsate vahenditega maitsvaid ja koduseid veine. Muu hulgas jagab ta teadmisi, kuidas veini vaadelda ja selle pargisust hinnata, valida sobivat toorainet ja arvutada veinivirde koostist, veini kääritada, laagerdada, villida ja pastöriseerida ning vältida veinivalmistamisel vigu ja haigusi.
Samuti leiab veinihuviline siit hulganisti retsepte, mis ulatuvad klassikalistest puuvilja- ja marjaveinidest köögivilja- ja ravimveinideni, siidritest hõõg- ja vahuveinideni.
Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul.
Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.
Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?
Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit. Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest.
Kuidas raamatud kätte saab?
Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.
Millises seisukorras on kasutatud raamatud?
Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.
product
https://raamatukoi.ee/kodune-veinikunst191830Kodune veinikunsthttps://raamatukoi.ee/media/catalog/product/9/7/9789949344741-039_1.webp00EUROutOfStock/Kõik teemad/kokandus/joogid11212125110Veinitootmise ajalugu ulatub aastatuhandete taha ja vein oli ka üks esimesi toiduaineid, mida hakati tootma ning säilitama suuremates kogustes. Tänapäeval on tänu isemajandamise populaarsuse tõusule hakatud veini järjest rohkem ka kodus tegema. <br /> <br />Toivo Niiberg õpetabki oma raamatus, kuidas valmistada lihtsate vahenditega maitsvaid ja koduseid veine. Muu hulgas jagab ta teadmisi, kuidas veini vaadelda ja selle pargisust hinnata, valida sobivat toorainet ja arvutada veinivirde koostist, veini kääritada, laagerdada, villida ja pastöriseerida ning vältida veinivalmistamisel vigu ja haigusi. <br /> <br />Samuti leiab veinihuviline siit hulganisti retsepte, mis ulatuvad klassikalistest puuvilja- ja marjaveinidest köögivilja- ja ravimveinideni, siidritest hõõg- ja vahuveinideni. Veinitootmise ajalugu ulatub aastatuhandete taha ja vein oli ka üks esimesi toiduaineid, mida hakati tootma ning säilitama suuremates kogustes. Tänapäeval on tänu isemajandamise populaarsuse tõusule hakatud veini järjest rohkem ka kodus tegema. <br /> <br />Toivo Niiberg õpetabki oma raamatus, kuidas valmistada lihtsate vahenditega maitsvaid ja koduseid veine. Muu hulgas jagab ta teadmisi, kuidas veini vaadelda ja selle pargisust hinnata, valida sobivat toorainet ja arvutada veinivirde koostist, veini kääritada, laagerdada, villida ja pastöriseerida ning vältida veinivalmistamisel vigu ja haigusi. <br /> <br />Samuti leiab veinihuviline siit hulganisti retsepte, mis ulatuvad klassikalistest puuvilja- ja marjaveinidest köögivilja- ja ravimveinideni, siidritest hõõg- ja vahuveinideni.