The store will not work correctly when cookies are disabled.
Raamatukoi kasutab küpsiseid, et tagada e-poe toimimine, pakkuda paremat kasutajamugavust, mõõta e-poe külastatavust ning kuvada teile personaalseid pakkumisi ja reklaame. Klõpsates 'Nõustun', annate oma nõusoleku vajalike ja valikuliste küpsiste kasutamiseks.
«Lihtsas hiina köögi kursuses» toob aasia kokakunstile orienteeritud School of Wok'i asutaja Jeremy Pang autentsed hiina maitsed sinu kodukööki.
Raamatus on üksikasjalik ülevaade hiina köögi kõigist olulistest tahkudest ja tehnikatest. Iga retsept on kirja pandud detailideni täpsete juhiste ning isiklike kogemustega vürtsitatud tähelepanekutega. Raskemini leitavate koostisainete asemel on välja pakutud ka midagi kättesaadavamat. Paljudele traditsioonilistele hiina retseptidele on antud ebatavaliste koostisainete või kastmete abil uus elu.
Jeremy Pang asutas 2009. aastal Londoni kesklinnas School of Wok'i, millest on tänaseks kujunenud kõrgelt hinnatud ja autasudega pärjatud aasia toidu kool. Tänu oma erakordsele oskusele anda teadmisi edasi arusaadavalt ja köitvalt pälvis Pang tänapäevase hiina köögi maailmas kiire tunnustuse. «Hiina köögi kursus» on tema esimene raamat.
«Lihtsas hiina köögi kursuses» toob aasia kokakunstile orienteeritud School of Wok'i asutaja Jeremy Pang autentsed hiina maitsed sinu kodukööki.
Raamatus on üksikasjalik ülevaade hiina köögi kõigist olulistest tahkudest ja tehnikatest. Iga retsept on kirja pandud detailideni täpsete juhiste ning isiklike kogemustega vürtsitatud tähelepanekutega. Raskemini leitavate koostisainete asemel on välja pakutud ka midagi kättesaadavamat. Paljudele traditsioonilistele hiina retseptidele on antud ebatavaliste koostisainete või kastmete abil uus elu.
Jeremy Pang asutas 2009. aastal Londoni kesklinnas School of Wok'i, millest on tänaseks kujunenud kõrgelt hinnatud ja autasudega pärjatud aasia toidu kool. Tänu oma erakordsele oskusele anda teadmisi edasi arusaadavalt ja köitvalt pälvis Pang tänapäevase hiina köögi maailmas kiire tunnustuse. «Hiina köögi kursus» on tema esimene raamat.
Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul.
Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.
Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?
Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit. Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest.
Kuidas raamatud kätte saab?
Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.
Millises seisukorras on kasutatud raamatud?
Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.
product
https://raamatukoi.ee/lihtne-hiina-köögi-kursus192199Lihtne hiina köögi kursushttps://raamatukoi.ee/media/catalog/product/l/i/lihtne-hiina-koogi-kursus.jpg00EUROutOfStock/Kõik teemad/kokandus11012125«Lihtsas hiina köögi kursuses» toob aasia kokakunstile orienteeritud <i>School of Wok</i>'i asutaja Jeremy Pang autentsed hiina maitsed sinu kodukööki.<br /><br />Raamatus on üksikasjalik ülevaade hiina köögi kõigist olulistest tahkudest ja tehnikatest. Iga retsept on kirja pandud detailideni täpsete juhiste ning isiklike kogemustega vürtsitatud tähelepanekutega. Raskemini leitavate koostisainete asemel on välja pakutud ka midagi kättesaadavamat. Paljudele traditsioonilistele hiina retseptidele on antud ebatavaliste koostisainete või kastmete abil uus elu.<br /><br />Jeremy Pang asutas 2009. aastal Londoni kesklinnas <i>School of Wok</i>'i, millest on tänaseks kujunenud kõrgelt hinnatud ja autasudega pärjatud aasia toidu kool. Tänu oma erakordsele oskusele anda teadmisi edasi arusaadavalt ja köitvalt pälvis Pang tänapäevase hiina köögi maailmas kiire tunnustuse. «Hiina köögi kursus» on tema esimene raamat. «Lihtsas hiina köögi kursuses» toob aasia kokakunstile orienteeritud <i>School of Wok</i>'i asutaja Jeremy Pang autentsed hiina maitsed sinu kodukööki.<br /><br />Raamatus on üksikasjalik ülevaade hiina köögi kõigist olulistest tahkudest ja tehnikatest. Iga retsept on kirja pandud detailideni täpsete juhiste ning isiklike kogemustega vürtsitatud tähelepanekutega. Raskemini leitavate koostisainete asemel on välja pakutud ka midagi kättesaadavamat. Paljudele traditsioonilistele hiina retseptidele on antud ebatavaliste koostisainete või kastmete abil uus elu.<br /><br />Jeremy Pang asutas 2009. aastal Londoni kesklinnas <i>School of Wok</i>'i, millest on tänaseks kujunenud kõrgelt hinnatud ja autasudega pärjatud aasia toidu kool. Tänu oma erakordsele oskusele anda teadmisi edasi arusaadavalt ja köitvalt pälvis Pang tänapäevase hiina köögi maailmas kiire tunnustuse. «Hiina köögi kursus» on tema esimene raamat.