Rasvad on oluline osa toitumises, rasvu on erinevaid ja teadlikkus rasvade tarbimisel on tervisliku eluviisi harrastamiseks oluline. Mõned aastakümned tagasi hakati inimesi hoiatama liigse või ja koore kasutamise eest, aga rasvadest hoidudes ei saa me tervisele kasulikke rasvhappeid. Mis on meile kasulikum, kas või, margariin või õli?
Raamat on selge, kergestimõistetav ning usaldusväärne teejuht, mille peaks läbi lugema iga tervisehuviline. Eestlaste ja meie laste toiduvalikus on palju põletikke tugevdavaid rasvu ja rasvhapete tasakaal on käest ära. Millal siis on rasv hea ja millal halb? Ametlikes soovitustes loeti rasv heaks siis, kui see on nii-öelda pehme rasv nagu taimeõli. See on siiski vaid üks osa tõest, sest õigete rasvade kuumutamine, säilitamine ja toiduvaliku rasvhapete omavaheline suhe on samuti tähtsad, ent nendest asjadest räägitakse kindlasti liiga vähe. Näiteks valesti kasutatud taimeõli või paljudes toiduainetes leiduv taimne rasv pole sugugi alati tervislikud – neist võib olla rohkem kahju kui kasu. Niisuguseid valesid rasvu leidub nii mõneski külmkapis või küpsisepakis.
Rasvad on oluline osa toitumises, rasvu on erinevaid ja teadlikkus rasvade tarbimisel on tervisliku eluviisi harrastamiseks oluline. Mõned aastakümned tagasi hakati inimesi hoiatama liigse või ja koore kasutamise eest, aga rasvadest hoidudes ei saa me tervisele kasulikke rasvhappeid. Mis on meile kasulikum, kas või, margariin või õli?
Raamat on selge, kergestimõistetav ning usaldusväärne teejuht, mille peaks läbi lugema iga tervisehuviline. Eestlaste ja meie laste toiduvalikus on palju põletikke tugevdavaid rasvu ja rasvhapete tasakaal on käest ära. Millal siis on rasv hea ja millal halb? Ametlikes soovitustes loeti rasv heaks siis, kui see on nii-öelda pehme rasv nagu taimeõli. See on siiski vaid üks osa tõest, sest õigete rasvade kuumutamine, säilitamine ja toiduvaliku rasvhapete omavaheline suhe on samuti tähtsad, ent nendest asjadest räägitakse kindlasti liiga vähe. Näiteks valesti kasutatud taimeõli või paljudes toiduainetes leiduv taimne rasv pole sugugi alati tervislikud – neist võib olla rohkem kahju kui kasu. Niisuguseid valesid rasvu leidub nii mõneski külmkapis või küpsisepakis.
Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul.
Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.
Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?
Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit. Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest.
Kuidas raamatud kätte saab?
Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.
Millises seisukorras on kasutatud raamatud?
Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.
product
https://raamatukoi.ee/rasvad-terviseks190732Rasvad tervisekshttps://raamatukoi.ee/media/catalog/product/9/7/9789949952076-633_1_2.webp00EUROutOfStock/Kõik teemad/kokandus11012125Rasvad on oluline osa toitumises, rasvu on erinevaid ja teadlikkus rasvade tarbimisel on tervisliku eluviisi harrastamiseks oluline. Mõned aastakümned tagasi hakati inimesi hoiatama liigse või ja koore kasutamise eest, aga rasvadest hoidudes ei saa me tervisele kasulikke rasvhappeid. Mis on meile kasulikum, kas või, margariin või õli? <br /><br />Raamat on selge, kergestimõistetav ning usaldusväärne teejuht, mille peaks läbi lugema iga tervisehuviline. Eestlaste ja meie laste toiduvalikus on palju põletikke tugevdavaid rasvu ja rasvhapete tasakaal on käest ära. Millal siis on rasv hea ja millal halb? Ametlikes soovitustes loeti rasv heaks siis, kui see on nii-öelda pehme rasv nagu taimeõli. See on siiski vaid üks osa tõest, sest õigete rasvade kuumutamine, säilitamine ja toiduvaliku rasvhapete omavaheline suhe on samuti tähtsad, ent nendest asjadest räägitakse kindlasti liiga vähe. Näiteks valesti kasutatud taimeõli või paljudes toiduainetes leiduv taimne rasv pole sugugi alati tervislikud – neist võib olla rohkem kahju kui kasu. Niisuguseid valesid rasvu leidub nii mõneski külmkapis või küpsisepakis. <br /><br />Tere tulemast rasvhapete põnevasse maailma! Rasvad on oluline osa toitumises, rasvu on erinevaid ja teadlikkus rasvade tarbimisel on tervisliku eluviisi harrastamiseks oluline. Mõned aastakümned tagasi hakati inimesi hoiatama liigse või ja koore kasutamise eest, aga rasvadest hoidudes ei saa me tervisele kasulikke rasvhappeid. Mis on meile kasulikum, kas või, margariin või õli? <br /><br />Raamat on selge, kergestimõistetav ning usaldusväärne teejuht, mille peaks läbi lugema iga tervisehuviline. Eestlaste ja meie laste toiduvalikus on palju põletikke tugevdavaid rasvu ja rasvhapete tasakaal on käest ära. Millal siis on rasv hea ja millal halb? Ametlikes soovitustes loeti rasv heaks siis, kui see on nii-öelda pehme rasv nagu taimeõli. See on siiski vaid üks osa tõest, sest õigete rasvade kuumutamine, säilitamine ja toiduvaliku rasvhapete omavaheline suhe on samuti tähtsad, ent nendest asjadest räägitakse kindlasti liiga vähe. Näiteks valesti kasutatud taimeõli või paljudes toiduainetes leiduv taimne rasv pole sugugi alati tervislikud – neist võib olla rohkem kahju kui kasu. Niisuguseid valesid rasvu leidub nii mõneski külmkapis või küpsisepakis. <br /><br />Tere tulemast rasvhapete põnevasse maailma!