Raamat «Viinad ja peenemad napsid» on järg Toomas Tiiveli raamatule «Viskimaailma teejuht» (2007, kirjastus Hermes).
Kui viskiraamatus oli juttu viskidest, siis käesolevas napsiraamatus on teemaks kõik teised destilleeritud alkohoolsed joogid, mille valmistamiseks ei ole kasutatud viinamarju – viinad, maitsestatud viinad, džinnid, rummid, puuvilja- ja marjaviinad, tekiilad, riisiviinad ning liköörid.
Raamatus antakse ülevaade nende ajaloost, tootmisest, tähtsamatest neid napse tootvatest maadest ja piirkondadest. Pikemalt on juttu ligi 200 erinevast napsist, koos nende ajaloo, fotode, tootmise iseärasuste ja maitseomadustega. Erinevaid marke on tutvustatud tähestiku järjekorras, valikul on arvestatud nende olulisust, erilisust, kvaliteeti, aga ka nende kättesaadavust ja populaarsust nii Eestis kui ka naabermaades.
Lisatud on soovitusi, millal, miks, kus ja kuidas neid jooke juua. Raamat on mõeldud nii algajale napsisõbrale, et aidata tal laialdasest valikust leida endale just see õige, kui ka juba kogenumale asjatundjale, et anda lisainfot selle kohta, mis tal parajasti klaasis või avamist ootavas pudelis on ja mida veel poodidest otsida tasuks.
Peatükkide «Destillatsiooni avastamise lugu» ja «Viin Eestis» autor on Heidi Vihma.
Raamat «Viinad ja peenemad napsid» on järg Toomas Tiiveli raamatule «Viskimaailma teejuht» (2007, kirjastus Hermes).
Kui viskiraamatus oli juttu viskidest, siis käesolevas napsiraamatus on teemaks kõik teised destilleeritud alkohoolsed joogid, mille valmistamiseks ei ole kasutatud viinamarju – viinad, maitsestatud viinad, džinnid, rummid, puuvilja- ja marjaviinad, tekiilad, riisiviinad ning liköörid.
Raamatus antakse ülevaade nende ajaloost, tootmisest, tähtsamatest neid napse tootvatest maadest ja piirkondadest. Pikemalt on juttu ligi 200 erinevast napsist, koos nende ajaloo, fotode, tootmise iseärasuste ja maitseomadustega. Erinevaid marke on tutvustatud tähestiku järjekorras, valikul on arvestatud nende olulisust, erilisust, kvaliteeti, aga ka nende kättesaadavust ja populaarsust nii Eestis kui ka naabermaades.
Lisatud on soovitusi, millal, miks, kus ja kuidas neid jooke juua. Raamat on mõeldud nii algajale napsisõbrale, et aidata tal laialdasest valikust leida endale just see õige, kui ka juba kogenumale asjatundjale, et anda lisainfot selle kohta, mis tal parajasti klaasis või avamist ootavas pudelis on ja mida veel poodidest otsida tasuks.
Peatükkide «Destillatsiooni avastamise lugu» ja «Viin Eestis» autor on Heidi Vihma.
Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul.
Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.
Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?
Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit. Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest.
Kuidas raamatud kätte saab?
Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.
Millises seisukorras on kasutatud raamatud?
Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.
product
https://raamatukoi.ee/viinad-ja-peenemad-napsid17981Viinad ja peenemad napsidhttps://raamatukoi.ee/media/catalog/product/9/7/9789985995921-416.webp2424EURInStock/Kõik teemad/kokandus/joogid11212125110Raamat «Viinad ja peenemad napsid» on järg Toomas Tiiveli raamatule «Viskimaailma teejuht» (2007, kirjastus Hermes). <br /> <br />Kui viskiraamatus oli juttu viskidest, siis käesolevas napsiraamatus on teemaks kõik teised destilleeritud alkohoolsed joogid, mille valmistamiseks ei ole kasutatud viinamarju – viinad, maitsestatud viinad, džinnid, rummid, puuvilja- ja marjaviinad, tekiilad, riisiviinad ning liköörid. <br /> <br />Raamatus antakse ülevaade nende ajaloost, tootmisest, tähtsamatest neid napse tootvatest maadest ja piirkondadest. Pikemalt on juttu ligi 200 erinevast napsist, koos nende ajaloo, fotode, tootmise iseärasuste ja maitseomadustega. Erinevaid marke on tutvustatud tähestiku järjekorras, valikul on arvestatud nende olulisust, erilisust, kvaliteeti, aga ka nende kättesaadavust ja populaarsust nii Eestis kui ka naabermaades. <br /> <br />Lisatud on soovitusi, millal, miks, kus ja kuidas neid jooke juua. Raamat on mõeldud nii algajale napsisõbrale, et aidata tal laialdasest valikust leida endale just see õige, kui ka juba kogenumale asjatundjale, et anda lisainfot selle kohta, mis tal parajasti klaasis või avamist ootavas pudelis on ja mida veel poodidest otsida tasuks. <br /> <br />Peatükkide «Destillatsiooni avastamise lugu» ja «Viin Eestis» autor on Heidi Vihma. Raamat «Viinad ja peenemad napsid» on järg Toomas Tiiveli raamatule «Viskimaailma teejuht» (2007, kirjastus Hermes). <br /> <br />Kui viskiraamatus oli juttu viskidest, siis käesolevas napsiraamatus on teemaks kõik teised destilleeritud alkohoolsed joogid, mille valmistamiseks ei ole kasutatud viinamarju – viinad, maitsestatud viinad, džinnid, rummid, puuvilja- ja marjaviinad, tekiilad, riisiviinad ning liköörid. <br /> <br />Raamatus antakse ülevaade nende ajaloost, tootmisest, tähtsamatest neid napse tootvatest maadest ja piirkondadest. Pikemalt on juttu ligi 200 erinevast napsist, koos nende ajaloo, fotode, tootmise iseärasuste ja maitseomadustega. Erinevaid marke on tutvustatud tähestiku järjekorras, valikul on arvestatud nende olulisust, erilisust, kvaliteeti, aga ka nende kättesaadavust ja populaarsust nii Eestis kui ka naabermaades. <br /> <br />Lisatud on soovitusi, millal, miks, kus ja kuidas neid jooke juua. Raamat on mõeldud nii algajale napsisõbrale, et aidata tal laialdasest valikust leida endale just see õige, kui ka juba kogenumale asjatundjale, et anda lisainfot selle kohta, mis tal parajasti klaasis või avamist ootavas pudelis on ja mida veel poodidest otsida tasuks. <br /> <br />Peatükkide «Destillatsiooni avastamise lugu» ja «Viin Eestis» autor on Heidi Vihma.