Harri Ilves

Veise- ja lambaliharoad

116-leheküljeline suures formaadis ning kõvas köites raamat sarjast 100 rooga

Ajakirjade Kirjastus 2008


Kuidas valida veise-, vasika- ja lambaliha, et roog saaks võimalikult maitsev?
Millega liha maitsestada, kus ja kuidas küpsetada?
Raamatust leiab 45 samm-sammulist piltidega varustatud retsepti, mis teevad toiduvalmistamise hõlpsaks ka algajale kokale.
Alates 8,00 €
Ainult %1 järel
Kuidas valida veise-, vasika- ja lambaliha, et roog saaks võimalikult maitsev?
Millega liha maitsestada, kus ja kuidas küpsetada?
Raamatust leiab 45 samm-sammulist piltidega varustatud retsepti, mis teevad toiduvalmistamise hõlpsaks ka algajale kokale.
Tooteinfo
Tootekood R0164936
Aasta 2008
Autor Harri Ilves
Sari 100 rooga
Kirjastus Ajakirjade Kirjastus
Kujundaja Külli Kuusik
Köide kõva
Lehekülgi 116
EAN 9789949443048
Ümbris ei
Keel eesti
Teema kokandus
Fotograaf Jaan Heinmaa

Kas kõik raamatud on kohe saadaval?

Uued raamatud - suur osa on laos olemas (seisukord>uus), aga suur osa on ka tellimisel (seisukord > uus tellimisel). Tellimisel raamatud saabuvad lattu enamasti 1-2-3 päeva jooksul. 

Kasutatud raamatud (seisukord > väga hea, hea, rahuldav) on kõik kohe laos või poes olemas.


Mis siis teha, kui minu otsitud raamat on läbi müüdud?

Leia otsitav raamat täppisotsinguga siit.
Saada oma soov info@raamatukoi.ee. Me salvestame selle ja anname teada, kui raamatu
leiame. Vahel leiame kiiresti, vahel kulub aastaid. On raamatuid, mille järjekorras on mitu inimest. 


Kuidas raamatud kätte saab?

Saadame raamatuid kõigisse pakikappidesse ja kulleriga otse tellija aadressile. Raamatuile saab ka ise kauplustesse järele tulla: Harju tn 1 Tallinnas või Lossi tn 28 Viljandis. Soome, Lätti ja Leetu saadame raamatuid nii pakikappidesse kui tavapostiga, mujale maailmas samuti tavapostiga. Loe lähemalt siit.


Millises seisukorras on kasutatud raamatud?

Iga kasutatud raamatu eksemplari juures on märgitud seisukord: väga hea, hea, rahuldav, halb ja vajadust mööda ka täpsustus. Loe lähemalt siit.